آینده بسیاری از دانشجویان بینالمللی به کسب نمره قابل قبول در آزمون آیلتس (IELTS) بستگی دارد؛ زیرا بسیاری از دانشگاههای انگلیسیزبان برای پذیرش داوطلبان، از آنها مدرک آیلتس درخواست میکنند؛ دانشجویان هم برای دریافت این مدرک و مراحل گرفتن مدرک آیلتس اقدام میکنند. اگرچه مدرک آیلتس فقط ۲ سال اعتبار دارد، اما واقعیت این است که با گرفتن این مدرک، مهارت شما در زبان انگلیسی به سطح پیشرفتهای میرسد و برای شما مزایای زیادی دارد؛ به خصوص اگر قصد دارید در یک محیط چند فرهنگی کار کنید.
صرف نظر از اهداف یا منافع آینده، شاید شما شخصا علاقه داشته باشید که در مورد مراحل گرفتن مدرک آیلتس اطلاعات بیشتری کسب کنید. پس با ما همراه باشید تا با مراحل گرفتن مدرک آیلتس که شامل نحوهی ثبت نام، آمادگی و آشنایی با چهار بخش این آزمون است، آشنا شوید.
برای گرفتن مدرک آیلتس از کجا شروع کنیم؟
نحوه آمادگی شما، اصلیترین و مهمترین پیششرط مراحل گرفتن مدرک آیلتس است. روشهای بسیاری برای گرفتن مدرک آیلتس وجود دارد و شما میتوانید با تکیه بر یکی از آنها، مسیر مهیج و حساس آیلتس را شروع کنید.
آمادگی برای گرفتن مدرک آیلتس به صورت خودخوان
آمادگی برای مراحل گرفتن مدرک آیلتس آن هم فقط با استفاده از روش خودخوان بسیار خطرناک محسوب میشود و به هیچوجه شوخیبردار نیست. یادتان نرود که شما برای قبولی در آزمون آیلتس نیاز دارید تا حداقل نمره ۶ را کسب کنید. آماده شدن برای آزمون به صورت خودخوان یا Self-Study احتمالا کارآمد نخواهد بود؛ مگر اینکه زبان انگلیسی را در طی سالهای اخیر به صورت حرفهای کار کرده و با تمامی چموخم مراحل گرفتن مدرک آیلتس و ۴ بخش آزمون آشنا باشید.
استفاده از یک معلم خصوصی و مراحل گرفتن مدرک آیلتس
استفاده از یک معلم باتجربه، موفق و آبدیده، یکی از نقاط قابل اطمینانی است که میتوان برای مراحل گرفتن مدرک آیلتس، روی آن حساب ویژهای باز کرد. برخی یک معلم باتجربه، موفق و نکتهبین را سریعترین راه گرفتن مدرک آیلتس میدانند زیرا میتواند نقاط ضعف و قوت شما را پیدا کند و شما را در مسیر درست مراحل گرفتن مدرک آیلتس قرار بدهد. این گزینه میتواند کمی هزینهبردار باشد اما یادتان نرود که واقعا ارزشش را دارد؛ این روش، در بین بسیاری از افراد به عنوان سریعترین راه مراحل گرفتن مدرک آیلتس شناخته میشود.
ثبت نام در کلاسهای آمادگی آزمون
کلاسهای بسیاری در آموزشگاههای زبان سرتاسر ایران وجود دارند که میتوانند نقطه شروع مراحل گرفتن مدرک آیلتس باشند. این گزینه، هزینه کمتری نسبت به استفاده از معلم خصوصی را داراست، اما در عوض باید چند همکلاسی دیگر را هم تحمل کنید؛ این موضوع ممکن است کمی مراحل گرفتن مدرک آیلتس را کُند کند. قبل از ثبت نام در کلاسها مطمئن شوید که آموزشگاه مورد نظر شما به اندازه کافی موفق و معتبر است و اساتید درست و باتجربهای دارد. هزینه مراحل گرفتن مدرک آیلتس در آموزشگاههای مختلف، متغیر است؛ شما باید میزان انتظار و وقتتان را به درستی ارزیابی کنید و سپس به سراغ آموزشگاه مطمئن بروید.

مراحل گرفتن مدرک آیلتس
مراحل گرفتن مدرک آیلتس از پنح مرحله مهم و اساسی تشکیل میشود. این مراحل عبارتند از:
۱. ثبت نام و تصمیمگیری در مورد نوع آزمون
کارکنان مراکز آزمون معمولا اطلاعات مربوط به فرآیند ثبت نام و پرداخت هزینه آزمون آیلتس را در اختیار شما قرار میدهند. شما فقط باید فرم درخواست را پر کنید و دو عکس رنگی با پس زمینهی سفید و کپی گذرنامه یا کارت شناسایی ملی خود را ارائه کنید.
معمولا مراحل گرفتن مدرک آیلتس با پیدا کردن نزدیکترین مرکز آزمون، پر کردن فرم درخواست و ارسال آن از طریق ایمیل یا تحویل حضوری آغاز میشود. برای آگاهی از مراکز آزمون آیلتس در سراسر جهان کلیک کنید.
ثبت نام آنلاین از مراحل گرفتن مدرک آیلتس
در برخی از مراکز میتوانید از طریق سیستم ثبت نام آنلاین، برای آزمون ثبت نام کنید. اما باید با کارکنان مرکز موردنظر در مورد نحوه پرداخت هزینهی آزمون صحبت کنید.
با در نظر گرفتن مدت زمانی که برای آمادگی آزمون لازم دارید، مناسبترین تاریخ را برای آزمون خود تعیین کنید. در برخی کشورها، مانند بریتانیا آزمونهای آیلتس دو بار در ماه برگزار میشود، در حالی که سایر مراکز در سراسر جهان، آزمون را حتی ۴ بار در ماه نیز برگزار میکنند.
اگر علاقهمند به ثبت نام در یک دانشگاه از یک کشور انگلیسی زبان یا مایل به تحصیل در یک رشتهی تحصیلی انگلیسی هستید، آیلتس آکادمیک (IELTS Academic) برای شما مناسب است.
آزمون آیلتس عمومی (IELTS General Training) ، سطح زبان انگلیسی شما را در زمینههای روزمره اندازهگیری میکند و برای درخواست ویزا جهت مهاجرت و جستجوی کار در یک کشور انگلیسی زبان لازم است.
۲. آماده شدن برای شرکت در آزمون آیلتس
یکی دیگر از مراحل گرفتن مدرک آیلتس آماده شدن برای آزمون است. برای کسب آمادگی در آزمون آیلتس، روشهای زیادی از منابع کتابخانهای گرفته تا طیف وسیعی از منابع اینترنتی، وجود دارد. میتوانید در یک موسسه زبان انگلیسی، که شما را برای تمام بخشهای آزمون آیلتس آماده میکند، دورههای آمادگی آزمون را بگذرانید یا اینکه هزینه نکنید و خودتان منابع آزمون را بخوانید و تمرین کنید.
وب سایت شورای فرهنگی بریتانیا، منابع آزمون را به صورت رایگان در دسترس عموم قرار داده است که کمک میکند تا نسبت به سوالات آزمون دید کلی پیدا کنید. برخی از مراکز آزمون مانند شورای فرهنگی بریتانیا، به داوطلبان خود، بیش از ۳۰ ساعت آموزش رایگان نیز ارائه میدهند.
اینترنت پر از نمونه سوالات مربوط به بخش نوشتن آیلتس است که شما را برای سوالات این بخش و کسب نمره بالا در آزمون آیلتس آماده میکند. مهارتهای خواندن، صحبت کردن و نوشتن به زبان انگلیسی را تا میتوانید با دوستان، همکاران یا با کمک اینترنت تمرین کنید.
۳. روز آزمون
اصلا نگران روز آزمون نباشید، زیرا کارکنان مرکز آزمون تلاش میکنند که فضای آرام و راحتی را برای شما فراهم آورند و آزمون بینالمللی را به شکل استاندارد پیاده کنند. مرکز آزمون، اطلاعات مربوط به محل، تاریخ و ساعت آزمون را همراه با برخی از قوانین کلی در اختیار شما قرار میدهد.
فراموش نکنید که کارت شناسایی، پاسپورت معتبر، خودکار، مداد و یک بطری آب را به همراه خود به داخل سالن آزمون ببرید. گوشی موبایل خود را قبل از ورود به جلسه خاموش کنید و به مسئول سالن تحویل بدهید؛ خواستان باشد که اگر با گوشی موبایل روشن به سالن ورود کنید، در آزمون مردود میشوید و مراحل گرفتن مدرک آیلتس به باد فنا خواهند رفت. شرکتکنندگان به ترتیب حروف الفبا وارد سالن میشوند. برگزارکنندگان از هر داوطلب یک عکس میگیرند که پس از آزمون به مدرک آیلتس هر داوطلب الصاق میشود.
اگر دلیل موجهی برای تاخیر یا غیبت داشته باشید، احتمالا توسط مرکز آزمون به یک آزمون جدید منتقل خواهید شد. آزمون آیلتس لزوما یکروزه نیست؛ شما میتوانید ۳ مرحله Listening، Writing و Reading را در یکروز و مهارت Speaking را در ۷ روز قبل یا بعد از آزمون طی کنید.

۴. پاسخگویی به سوالات آزمون
مهمترین مرحله از مراحل گرفتن مدرک آیلتس پاسخگویی به سوالات چهار بخش گوش دادن، خواندن، نوشتن و صحبت کردن است. روز اول آزمون، شما به سوالات بخشهای گوش دادن، خواندن و نوشتن پاسخ میدهید و سپس برای تعیین سطح در مهارت صحبت کردن به زبان انگلیسی جداگانه در قالب مصاحبه ارزیابی میشوید.
نکات مربوط به بخش گوش دادن
بخش گوش دادن حدود ۳۰ دقیقه طول میکشد (به اضافهی ۱۰ دقیقه برای ورود پاسخها به پاسخنامه). ابتدا شما دستورالعمل و نمونه سوال را میشنوید. سوالات بخش اول را میخوانید، سپس به صدای بخش یک گوش میدهید و پاسخ خود را در دفترچهی سوالات انتخاب میکنید. برای بخشهای ۲، ۳ و ۴ نیز به همین روال است. سپس تمام پاسخهای خود را به پاسخنامه انتقال میدهید.
بخش گوش دادن از ۴ سری سوال تشکیل میشود:
- بخش اول، شما یک مکالمه دو نفره را که در مورد یک موضوع اجتماعی روزمره است، میشنوید. شما به درک ایدههای اصلی، نگرش و اهداف مکالمه در این بخش نیاز دارید.
- بخش دوم، شامل گوش دادن به یک مجموعه مونولوگ با موضوعات اجتماعی روزمره است.
- در بخش سوم، یک مکالمهی چهار نفره دربارهی یک موضوع آموزشی یا تحصیلی صورت میگیرد.
- در بخش چهارم، شما به یک مونولوگ در مورد موضوع علمی گوش میدهید. از شما انتظار میرود که در مورد این مونولوگ نظر تخصصی دهید.
در طول این بخشها خوب تمرکز کنید و گوش دهید، زیرا هر فایل صوتی تنها یک بار پخش میشود. میتوانید یادداشتهای کوتاهی بردارید، و سپس بر اساس آنها پاسخ سوالات را در پاسخنامه وارد کنید.

نکات مربوط به بخش خواندن آزمون آیلتس
دستورالعملهای بخش خواندن یا Reading روشن و آسان است. شما یک ساعت فرصت دارید و باید بخشی از یک مقاله را بخوانید و به سوالاتی که نیاز به پاسخ کوتاه دارند، سوالات چند گزینهای و سوالات تکمیل جمله پاسخ دهید. سعی کنید پاسخ سوالات را مستقیما در پاسخنامه وارد کنید و کمتر از پیشنویس استفاده کنید تا با کمبود زمان روبهرو نشوید. سوالات این بخش در آزمون آکادمیک با سوالات آزمون عمومی متفاوت است. توصیه هایی برای موفقیت در بخش خواندن آزمون آیلتس را بخوانید.
۱. بخش خواندن در آزمون آکادمیک
هر سه متن بخش خواندن آزمون اکادمیک از یک متن طولانی انتخاب شده است. متن از کتاب، مجله و روزنامه گرفته میشود و اغلب برای یک مخاطب غیرمتخصص نوشته شده است. این متون دربارهی موضوعات آکادمیک مورد علاقه عموم است که معمولا موضوع این متون برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد آشنا هستند. این متنها ممکن است شامل نمودارها، فلوچارت یا تصاویر نیز باشند. در صورتی که در متنها اصطلاحات فنی و تخصصی وجود داشته باشد، یک لغتنامه ساده برای این اصطلاحات ارائه میشود.
۲. بخش خواندن در آزمون عمومی
قسمت اول حاوی دو یا سه متن نسبتا کوتاه است که هر متن آن از ۶ تا ۸ پاراگراف مرتبط به هم تشکیل شده است. بهطورکلی موضوع متنهای این بخش مربوط به زندگی روزمره در یک کشور انگلیسی زبان است. قسمت دوم شامل دو متن کوتاه است که بر مسائل مرتبط با شغل مانند تقاضا برای شغل، آموزش و غیره تمرکز دارد. بخش سوم شامل یک متن طولانی و پیچیده در مورد یک موضوع عمومی جذاب است.

نکات مربوط به بخش نوشتن (رایتینگ)
بخش نوشتن (writing) شامل دو قسمت است و حدود یک ساعت طول میکشد. سوالات این بخش در آزمون آکادمیک با سوالات آزمون عمومی، تفاوت دارد. مهمترین نکته در بخش نوشتن آزمون آیلتس، خودداری از نوشتن پیشنویس یا چرکنویس و سپس انتقال آنها به پاسخنامه است. در این صورت، ممکن است زمان کافی برای انتقال متن به پاسخنامه پیدا نکرده و نمره خود را از دست دهید.
۱. بخش نوشتن در آزمون آکادمیک
در قسمت اول، یک نمودار، جدول، نقشه یا طرح هندسی ارائه میشود و از شما میخواهند که اطلاعات مربوط به آن نمودار، جدول، طرح یا نقشه را خلاصه کرده یا توضیح دهید. ممکن است لازم باشد بعضی از دادهها و نیز مراحل یک فرآیند مشخص را توصیف کنید. در برخی موارد، نیز ممکن است از شما بخواهند درباره نحوه کار کردن جسمی یا در مورد کیفیت یک شی یا چگونگی یک رویداد خاص توضیح دهید.
در قسمت دوم باید در پاسخ به یک استدلال، بحث یا مشکل، مقالهای بنویسید. مسائل مطرح شده در این بخش از موضوعات جذاب عمومی هستند و به شکلی طراحی شدهاند که به راحتی توسط داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد در خارج از کشور و یا داوطلبان کار در زمینههای تخصصی مانند پزشکی، پرستاری، حقوق و یا حسابداری قابل درک باشد. پاسخ این قسمت از آزمون آکادمیک باید به شکل نیمهرسمی و بیطرف نوشته شود.
۲. بخش نوشتن در آزمون عمومی
در قسمت اول، مسئلهای از زندگی واقعی را توصیف میکنند و از شما میخواهند نامهای برای درخواست اطلاعات یا توضیح مسئله بنویسید. شما باید نامه را در قالب شخصی یا نیمهرسمی بنویسید. در قسمت دوم باید در پاسخ به یک استدلال، بحث یا مشکل، مقالهای بنویسید. این مقاله کمی آسانتر از قسمت دوم بخش نوشتن آزمون آکادمیک است.
در پایان بهتر است برای بازبینی نوشتههای خود چند دقیقه وقت بگذارید و اشتباهات احتمالی، از جمله غلطهای املایی خود را اصلاح کنید.
[irp posts=”۸۸۸۸″ name=”بهترین کتاب ها برای آمادگی آزمون آیلتس کدام کتاب ها هستند؟”]
نکات مربوط به بخش صحبت کردن
در اتاق مصاحبه معمولا داوطلب و ممتحن وجود دارند. این بخش از آیلتس شبیه یک آزمون شفاهی در دانشگاه است. اما استرس نداشته باشید زیرا مصاحبهکننده معمولا دوستانه و آرام با شما بحث و گفتگو میکنند. مقاله توصیه هایی برای موفقیت در بخش اسپیکینگ آزمون آیلتس را هم بخوانید.
آزمون صحبت کردن ۱۱ تا ۱۴ دقیقه طول میکشد و به سه قسمت تقسیم میشود:
-
قسمت اول آزمون اسپیکنیگ
معرفی است حدود ۴ تا ۵ دقیقه طول میکشد، که طی آن مصاحبهگر خود را معرفی میکند و از شما نیز میخواهد خودتان را معرفی کنید. او از شما در مورد موضوعات عمومی مانند: محل زندگی، خانواده، کار، تحصیلات و علایق شخصی سوال خواهد کرد. هدف از این کار افزایش احساس راحتی و کاهش استرس داوطلب است.
-
قسمت دوم
بیش از ۳ تا ۴ دقیقه طول نمیکشد. شما یک کارت حاوی موضوع دریافت خواهید کرد و مصاحبهگر از شما میخواهد در مورد این موضوع خاص صحبت کنید. شما یک دقیقه برای آمادهسازی فرصت دارید و باید نکات کلیدی را به بحث خود اضافه کنید. نهایتا شما برای ۱ تا ۲ دقیقه صحبت میکنید.
-
قسمت سوم
آزمون صحبت کردن، یک بحث ۴ تا ۵ دقیقهای است. مصاحبهگر از شما میخواهد جزئیات بیشتری را در مورد موضوع مورد نظر ارائه دهید. شما دربارهی مسائل و ایدههای انتزاعی بحث میکنید. توصیه میکنیم تا جایی که میتوانید به جزئیات بپردازد و پاسخهای دقیق و مرتبط به سوالات را بیان کنید و از دادن پاسخ کوتاه جلوگیری کنید. مصاحبهگر تمام صحبتهای شما را ضبط میکند و نمونهای از آن برای بازبینی به مرکز آیلتس ارسال میشود.

۵. آخرین بخش از مراحل گرفتن مدرک آیلتس: نتایج
مراحل گرفتن مدرک آیلتس با کسب نمره عالی در آزمون پایان مییابد. معمولا نمرات نهایی خود را ۱۳ روز پس از آزمون و از طریق پست یا به صورت حضوری دریافت میکنید. پس از آزمون، متوجه میشوید که مراحل گرفتن مدرک آیلتس، اصلا پر استرس نیست. طی کردن مراحل گرفتن مدرک آیلتس و دریافت آن باعث افزایش اعتماد به نفس شما برای دریافت پذیرش از دانشگاههای خارجی میشود و داشتن مهارت زبان انگلیسی در طول تحصیل نیز به شما کمک میکند. اگر در مورد نحوه رتبه بندی آزمون آیلتس سوال دارید نیز ادامه بحث را بخوانید.
نحوه رتبهبندی آزمون آیلتس
کسب نمره قابل قبول در آزمون آیلتس، یکی از مراحل گرفتن مدرک آیلتس است. کسب هر نمره در آزمون آیلتس، بیانگر رتبه یا سطح شما خواهد بود. نمرات یا به طور کلی رتبهبندی آزمون آیلتس، از کمترین نمره یعنی نمره ۱ شروع میشود و به بیشترین نمره یعنی نمره ۹ میرسد.
بهترین یا بدترین نمره یا رتبه در آزمون آیلتس به نمره هدف داوطلبان بستگی دارد. نمره هدف یعنی آن نمرهای که از داوطلب انتظار میرود تا در آزمون آیلتس کسب کند. برای مثال ممکن است من کارمند یک مجموعه خصوصی باشم که انتظار دارد کارمندانش حداقل نمره ۶ را در آزمون آیلتس کسب کنند. در چنین موقعیتی، بهترین نمره برای من در آزمون آیلتس، نمره ۶ و بالاتر و بدترین نمره برای من، نمره ۵ و به پایین خواهد بود. نمره یا رتبه نهایی یک داوطلب با توجه به همه ۴ مهارت آزمون آیلتس محاسبه و رتبهبندی میشود.
رتبهبندی در آزمون آیلتس به تفکیک نمرات
رتبهبندی در آزمون آیلتس به تفکیک همه نمرات قابل قبول (از نمره ۹ تا نمره ۶) به شرح زیر است:
نمره ۹: افراد بسیار کمی به این سطح از نمرات آیلتس میرسند. با این اوصاف اصلا لازم نیست که زبانآموزان به چنین سطحی از زبان انگلیسی برسند. این افراد با عنوان Expert Users شناخته میشوند و در هر ۴ مهارت در مراحل گرفتن مدرک آیلتس، نمره کامل را به دست میآورند.
نمره ۸: این افراد با سطح Very Good رتبهبندی میشوند و به سطح بسیار خوبی از آزمون دست مییابند. چنین افرادی فقط در مواجهه با واژهها یا شرایط بسیار سخت و ناآشنا دچار اشتباه خواهند شد.
نمره ۷: نمره ۷ حداقل نمرهای است که برای اخذ اقامت بسیاری از کشورهای انگلیسیزبان نیاز خواهید داشت. این سطح از نمره با عنوان Good Users رتبهبندی میشود و افراد با این رتبه میتوانند از پس زبان انگلیسی به خوبی بربیایند.
نمره ۶: این رتبه در آزمون آیلتس با عنوان نمره خنثی شناخته میشود. افراد با چنین رتبهای تحت اسم Competent شناخته میشوند و میتوانند در موقعیتهای معمولی و نه حرفهای، انگلیسی حرف بزنند.

۱۰ نکته اساسی برای کسب نمره عالی در مراحل گرفتن مدرک آیلتس
از مراحل گرفتن مدرک آیلتس که بگذریم، با یکی از حلنشدهترین و سختترین سوالات این داستان روبهرو خواهیم شد؛ چه نکاتی را باید رعایت کنیم تا یک نمره عالی در آزمون آیلتس به دست بیاوریم؟ ما سعی کردیم تا در این بخش، ۱۰ نکته اساسی برای کسب نمره خوب در آیلتس را برای شما جمعآوری کنیم:
نکته ۱: یک روش منظم و استاندارد برای یادگیری زبان انگلیسی و آمادگی برای آیلتس در پیش بگیرید. این روش استاندارد را میتوانید از استاد یا معلم خود بخواهید. همچنین امکان دسترسی به یک روش کارآمد و منظم از طریق ویدئوهای آموزشی در یوتیوب و به طور کلی در اینترنت وجود دارد.
نکته ۲: هر ۴ مهارت Listening، Writing، Speaking و Reading را به صورت همزمان و مستمر برای مراحل گرفتن مدرک آیلتس تمرین کنید.
نکته ۳: وقت را هدر ندهید؛ خیلی سریعتر برای آمادهسازی آزمون آیلتس اقدام کنید.
نکته ۴: هیچ فرصتی را برای تمرین ۴ مهارت انگلیسی از دست ندهید. سعی کنید همیشه با دوستان و هممسیرانتان انگلیسی حرف بزنید.
نکته ۵: هرشب قبل از خواب یا هرروز در طی شبانهروز، لغت جدید حفظ کنید.
نکته ۶: اخبار، پادکست و موسیقی انگلیسی گوش کنید، فیلم و سریال انگلیسی ببینید.
نکته ۷: برای آمادگی هرچهبیشتر در آزمونهای آزمایشی آیلتس شرکت کنید.
نکته ۸: قبل از شروع دورههای آزمون آیلتس، در یک آزمون تعیین سطح شرکت کنید تا نقاط ضعفتان بیرون بزند و پایه انگلیسیتان قوی بشود.
نکته ۹: رمان، کتاب و متون انگلیسی را مطالعه و ترجمه کنید.
نکته ۱۰: هرچقدر که در ۲۴ ساعت میتوانید، وقت بگذارید. پشت سر گذاشتن یک دوره واقعی با پتانسیل حداقل ۱۰ ساعت مطالعه در روز، میتواند شما را بیش از هروقت دیگری آماده کند.
هزینه آزمون آیلتس
هزینه آزمون آیلتس در کشورهای مختلف و بازههای زمانی مختلف، متفاوت است. بسیاری از داوطلبان مراحل گرفتن مدرک آیلتس و آزمون را در کشوری غیر از ایران طی میکنند. هزینه آزمون آیلتس در سال جاری در کشور ترکیه ۷۲۰ لیر، در روسیه ۱۸ هزار روبل، در ارمنستان ۸۹۴۰۰ درام، در آذربایجان ۳۳۵ منات و در افغانستان ۲۲۵ افغانی است.
هزینه آزمون آیلتس در ایران همیشه و هرسال متغیر و البته رو به افزایش بوده است. هزینه آزمون آیلتس به صورت استاندارد بین ۲۱۰ تا ۲۵۰ دلار است؛ این هزینه توسط موسسه IDP استرالیا تعیین میشود و اندازه آن به ریال و تومان در ایران، توسط سازمان دولتی سنجش اعلام خواهد شد.
در حال حاضر (سال ۱۴۰۰ / ۲۰۲۱) هزینه آزمون آیلتس برای ایرانیان ۲۲۰ دلار معادل ۶۱۵۱۴۰۰ (ششمیلیون و صدوپنجاهویکهزار و ۴۰۰ تومان) است. البته هزینه آزمون آیلتس و مراحل گرفتن مدرک آیلتس در ایران با توجه نوسان قیمت دلار، بالا یا پایین خواهد رفت و داوطلبان باید با توجه به هزینه آپدیتشده این آزمون اقدام به ثبت نام کنند. پس در برآورد میزان هزینه گرفتن مدرک آیلتس هزینه این آزمون و شرکت در کلاسها و … را نیز لحاظ کنید.
شرایط آزمون آیلتس ۱۴۰۰
مراحل گرفتن مدرک آیلتس نیازمند رعایت کردن شرایط خاصی است که بدون آنها نمیتوان شرکت کرد:
- حداقل سن داوطلبان باید ۱۶ سال تمام باشد (حتما باید رعایت بشود).
- دواطلبان باید یک پاسپورت معتبر با تاریخ انقضای مهلتدار داشته باشند (حتما باید رعایت بشود).
- این آزمون مناسب افرادی است که برای ادامه تحصیل یا مهاجرت به کشورهای کانادا، استرالیا، انگلستان، نیوزلند و آمریکا میخواهند اقدام کنند.
- مدت اعتبار نتیجه آزمون آیلتس ۲ سال است.
- همه افراد با هرتخصصی میتوانند در این آزمون شرکت کنند.
خدمات نیکپرداخت در مراحل گرفتن مدرک آیلتس
چه از طریق سایت ثبت نام آزمون آیلتس و چه از طرق دیگر بخواهید برای آزمون اقدام کنید، میتوانید بخش پرداخت آزمونهای بین المللی را به نیکپرداخت بسپارید. پلتفرم نیکپرداخت با ارائه یک بخش مخصوص برای آزمون آیلتس توانسته است همه موانع موجود برای پرداخت هزینههای این آزمون مهم را برطرف کند.
