نویسنده، گرافیست، عکاس، ویدئومارکتر، برنامهنویس. این فهرست تمامنشدنی مشاغلی است که شیوهای تازه برای انجام کارهایشان پیدا کردهاند. این شیوه در یک کلمه خلاصه میشود: فریلنسری. افراد علاقهمند به این سبک شغلی از رفتوآمد هرروزه به یک محل کار ثابت بیزارند. امروز در کافه، فردا در اتاق، روز بعد ویلایی در شمال. برای هر فریلنسر محل کار متغیر دلیلی است برای فریلنسر شدن. اما چطور میتوان سایت و پلتفرمهای مرتبط با حرفه و تخصصمان را پیدا کنیم تا به فریلنسری بینالمللی با درآمد دلاری تبدیل شویم؟
باتوجه به حوزههای مختلف فریلنسری سایتها و پلتفرمهایی وجود دارند که مسیر شما را برای رسیدن به هدفتان هموار میکنند. پیش از هر چیز باید در مورد هرکدام از آنها اطلاعات کافی را به دست آورید. در این مقاله با ۱۶ سایت در حوزههای مختلف آشنا خواهید شد. رزومه و نمونهکارهایتان را آماده کنید که اولین پروژهی دلاری منتظر شماست. بدون آنکه حرفی بزنید از دغدغهتان درخصوص نقد درآمد ارزی با توجه به تحریمهای بانکی خبر داریم. راهحل؟ پیش ماست.
درآمدت نقده. خیالت تخت.
زیر ۳۰ دقیقه. هر ارزی که بخوای
نکتههای مهم قبل از فریلنسر شدن
در هر حال هدف از فریلنسر شدن هر چه که باشد، سایتهای فریلنسری متعددی در جهان وجود دارند که به افراد در پیدا کردن شغلی مناسب کمک میکنند. سایتهای فریلنسر خارجی در کنار سایت های فریلنسر ایرانی، منابع خوبی برای پیوند دادن کارفرمایان و کارجویان هستند.برای دورکاری فقط نباید به سایتهای فریلنسر خارجی و داخلی مراجعه کرده و ثبتنام کنید. باید بهترینها را بشناسید، رزومه خوبی فراهم کنید و شیوه معرفی و اثبات خود در قالب یک پروفایل حرفهای را کاملا بدانید.
برای اطمینان از قابل اعتماد بودن وبسایتهای فریلنسری باید به عوامل مختلفی توجه کنید. در این مطلب به موارد زیر در انتخاب سایتهای پیشنهادی توجه شده است:
- شرایط و ضوابط: وبسایتهای فریلنسری انتخاب شده دارای شرایط و ضوابطی هستند که هم از کارفرماها و هم از فریلنسرها در بستر آن سایت محافظت میکند.
- پشتیبانی مشتری: سایتهای فریلنسری دارای پشتیبانی مشتری برای راهنمایی کاربران و حل مشکلات آنها هستند.
- روشهای پرداخت: فریلنسرهای محلی و جهانی میتوانند پرداخت هایشان را از وبسایتهای فریلنسری با گزینههایی مانند انتقال بانکی یا پرداخت الکترونیکی دریافت کنند.
هنگام تقاضای کار در سایتهای فریلنسر خارجی همه چیز را مجدد بررسی کنید؛ چون همیشه امکان کلاهبرداری وجود دارد.
۱۶ وبسایت برتر ویژهی فریلنسرهای بینالمللی
در ادامه مطلب به معرفی ۱۶ تا از بهترین سایتهای فریلنسر خارجی موجود پرداخته و مزایا و معایب هر کدام را بررسی میکنیم.
۱.آپورک (Upwork)
- نوع خدمات فریلنسری: مدیریت برند، برنامه نویسی، طراحی سایت
- مزایا: پرداخت مطمئن، مشتریان معتبر، پروژههای مبتنی بر بودجه
- معایب: فرآیند طولانی انتخاب، هزینه بالای خدمات
آپورک یکی از بهترین سایتهای فریلنسر خارجی است و بیش از ۱/۵ میلیون نفر مراجع دارد. آپورک که پیش از این اُدِسک (oDesk) نام داشت، برای همه فریلنسرها چیزی در آستین دارد. در طبقهبندیهای این وبسایت معروف، امکان یافتن کار به صورت ساعتی/پروژهای، بلندمدت/کوتاهمدت و حرفهای/مبتدی وجود دارد. پس مهم نیست که از لحاظ حرفهای و کاری چه جایگاهی دارید، به هر حال آپورک به شما کمک میکند تا فریلنسری دورکار بشوید.
در این پلتفرم، گستره وسیعی از دسته بندیها مانند طراحی سایت، خدمات توسعه نرم افزار و حسابداری ارائه میشود. در این سایت، مشتریان و فریلنسرها روشهای مختلفی برای برقراری ارتباط دارند. مشتریها میتوانند آگهی شغلی، استخدام فریلنسر یا خرید خدمات از پیش تعیین شده را از لیست پروژهها انتخاب کنند. به طور مشابه فریلنسرها هم میتوانند تواناییها و پروژههای خود و همچنین خدمات پس از فروش را در دسترس قرار دهند.
به عنوان یک فریلنسر در آپورک برای شروع باید یک پروفایل ایجاد کنید. این پروفایل باید شامل جزئیات مربوط به شما، تجارب و مهارتهای کاریتان باشد. به یاد داشته باشید مشتریان زمانی که کاری را پیشنهاد میدهید یا پروژهای را ارائه میکنید با توجه به بررسی پروفایلتان صلاحیت شما را تأیید یا رد میکنند.
در Upwork هر چه بیشتر کار کنید هزینه کمتری پرداخت میکنید. به عنوان مثال هزینه کمیسیون از ۲۰ درصد برای اولین صورت حساب ۵۰۰ دلاری شروع شده و رفته رفته با دریافت پول بیشتر کاهش مییابد. چندین گزینه هم برای برداشت پول وجود دارد که از میان آنها میتوان به امکان انتقال مستقیم، پی پال و انتقال وجه بانکی اشاره کرد.
۲. تاپتال (Toptal)
- نوع فریلنسری: توسعه نرم افزار، مشاوره مالی، مدیریت موقت
- مزایا: وجود شرکتها و استعدادهای درجه یک، صورت حساب و پرداخت رایگان
- معایب: فرآیند غربالگری گسترده، کار تنها بر روی پروژههای بزرگ
رویکرد تاپتال به عنوان یکی از بهترین سایتهای فریلنسر خارجی با سایر گزینههای موجود در این فهرست کمی متفاوت است. تاپتال متعلق به فریلنسرهای بااستعداد و باتجربهای است که با مرور پروژههای کاری موجود در وبسایت به کارفرمایانی معتبر و مهم مثل جِی.پی.مورگان(JPMorgan)، زِندِسک(Zendesk)، ایربیانبی(Airbnb) و چندین وب سایت معروف دیگر متصل میشوند.
دستمزدهای پیشنهادی برای فریلنسرها هم بسیار منصفانه و معقول است و خبری از اتفاقاتی مانند مزایده نیست. علاوه بر اینها با عضویت در تاپتال، شما هم بخشی از جامعه تاپتالیها میشوید و میتوانید در جلسات و رویدادهای مختلفی که در حوزه فناوری برگزار میکند، شرکت داشته باشید.
Toptal طیف گستردهای از فریلنسرها را در برمی گیرد، از توسعه دهندگان و طراحان وب گرفته تا مشاوران مالی و مدیران محصول. ثبتنام در Toptal به عنوان یک فریلنسر نیاز به گذراندن ۵ مرحله فرآیند غربالگری دارد. این مراحل از سنجش جامع شروع شده و با ارزیابی پروژه پایان مییابند. این فرایند تضمین میکند که تنها ۳ درصد برتر متقاضیان اجازه ثبتنام در این پلتفرم را پیدا میکنند. در صورتی که در این آزمون موفق نشوید، فرایند بررسی درخواستتان تا چند ماه متوقف خواهد شد.
Toptal سرویسی اختصاصی با نام TopTracker دارد که برای پیگیری زمان و صورتحساب به کار میرود. با این سرویس، فریلنسرها قیمت کل پیشنهادی را دریافت کرده و از طریق پایونیر، پی پال یا انتقال مستقیم وجه در بانکهای محلی، پول خود را دریافت میکنند.
۳. فریلنسر (Freelancer)
- نوع فریلنسری: ترجمه محتوا، توسعه وب، بازاریابی رسانههای اجتماعی
- مزایا: ردیاب پیشرفته، چت زنده، پشتیبانی ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته برای مشتریان
- معایب: رابط پیچیده، تقاضا کنندههای اسپم و مشتریان تقلبی
یکی دیگر از وبسایتهای فریلنسری که متخصصان و شرکتها را از سراسر دنیا در پروژههای مختلف گرد هم میآورد. با توجه به گستره وسیع از تخصصها، مشتریان به آسانی میتوانند هر نوع متخصصی را در این سایت پیدا کنند. برخلاف سایر وبسایتهای فهرست، در وبسایت فریلنسر امکانی جالب برای نیروهای کار وجود دارد: فریلنسرها برای اثبات مهارتهایشان با هم رقابت میکنند. پس اگر میخواهید یکی از میلیونها شغل دورکاری موجود در فریلنسر را از آن خود کنید و ضمنا دارای روحیهای رقابتجو هستید و از آن مهمتر به تواناییهایتان اعتماد دارید باید به فریلنسر بپیوندید.
شما میتوانید به عنوان فریلنسر یا کارفرما در این پلتفرم ثبتنام کنید. برای ثبتنام کردن با عنوان فریلنسر نیاز به پر کردن یک فرم ثبتنام کوتاه دارید. اطلاعات دقیق شامل مهارتها، سابقه تحصیلی و تجربه کاری را ارائه دهید. هر فریلنسر پس از اتمام کار مبلغ کاملی را دریافت میکند. اگرچه این پلتفرم ۱۰ درصد کل درآمد از مسابقات و پروژههای ثابت را به عنوان کارمزد به خود اختصاص میدهد. مانند اکثر سایتهای فریلنسری دیگر برای برداشت میتوانید از پی پال یا انتقال وجه استفاده کنید.
۴. کریگزلیست (Craigslist)
- نوع فریلنسری: انواع مشاغل محلی
- مزایا: تنوع مشاغل، پشتیبانی ۲۴ ساعته
- معایب: رابط کاربری شلوغ
همه فکر میکنند که وبسایت کریگزلیست تنها مکانی برای خرید و فروش چیزهای مختلف است. اما این تنها کاربری کریگزلیست نیست. این وبسایت یکی از بهترین سایتهای فریلنسر خارجی هم به شمار میرود. با کمی گشتوگذار در این سایت میتوانید به سراغ جستجوی مشاغل بومی نزدیک به محل زندگیتان بپردازید یا برای دورکاری، مشاغلی در شهرهای دور را جستجو کنید.
۵. گورو (Guru)
- نوع فریلنسری: بازاریابی، برنامه نویسی، مدیریت
- مزایا: پرداخت امن، لیست مشاغل سفارشی، عضویت رایگان
- معایب: امکان وجود مشتریان تقلبی
گورو وبسایتی برای همکاری فریلنسرها و شرکتهای سراسر دنیاست. شرکتها میتوانند افراد متخصص را با مهارتهای مختلفی چون برنامه نویسی، طراحی گرافیکی و مدیران محصول را استخدام کنند. گورو، ویترینی خوب برای نمایش سوابق کاری شما است و با پیشنهادات روزانهای که برایتان مطرح میکند، امکان یافتن شغلی مناسب را در اختیارتان میگذارد. این وبسایت فضایی موسوم به اتاق کار به هر کاربر اختصاص میدهد که مدیریت کارها و برنامهها در آن بسیار مطبوع و ساده است.
در این سایت، مرور فهرست مشاغل و ارائه نقل قولها برای مشتریان بسیار آسان شده است. برای استفاده از خدمات گورو ابتدا ثبتنام کرده و یک حساب کاربری ایجاد کنید. سیستم بر اساس مهارت و تجربههای کاری شما توصیههای شغلی مناسب را ارائه میدهد. فریلنسرها میتوانند پروژههای بلند مدت یا کوتاه مدتی ارائه دهند و برای هر کدام قیمت ثابتی در نظر بگیرند. برای واریز درآمد هم چندین روش پرداخت مانند پی پال و انتقال وجه به صورت مستقیم وجود دارد.
از همه مهمتر این وبسایت به فریلنسرها تضمین پرداخت به موقع را با کیف پول رمزنگاری شده میدهد. هر فریلنسری که در این سایت ثبتنام کند یک عضویت اولیه رایگان میگیرد. اگرچه در صورت عضویت پرمیوم، ابزارهای بیشتری برای برجسته شدن حساب کاربریتان در اختیار خواهید داشت.
۶. ۹۹دیزاینز (۹۹designs)
- نوع فریلنسری: طراحی گرافیکی، وب و لوگو
- مزایا: محیط اختصاصی، پرداخت امن، جمعه فعال
- معایب: هزینه بالای خدمات، توانایی محدود کردن سطح طراح
۹۹ دیزاینز هم یکی از سایتهای فریلنسر خارجی است که برای طراحان راهاندازی شده و به آنها امکان رقابت با یکدیگر را میدهد. کارفرمایان هم از میان بهترین طراحان، نیروی کار مطلوب خود را انتخاب میکنند. ۹۹ دیزاینز، بستری مناسب برای اثبات استعدادهای طراحان خبره است.
این وبسایت به طور خاص برای گرافیستهای فریلنسر است. پروژههای طراحی متنوعی از طراحی لوگو و جلد کتاب گرفته تا طراحی پوشاک و کالا در این وبسایت در دسترس است. پس از ثبتنام باید یک پروفایل شامل سابقه کاری از خود بسازید. یک تیم از اپلیکیشن شما بازدید کرده و سطح کار طراحیتان را تعیین میکنند. هرچه سطح کارتان بالاتر باشد در این پلتفرم بیشتر دیده میشوید.
پیشنهاد نیک پرداخت
۷. پیپلپرآور (Peopleperhour)
- برنامه نویسی، روزنامه نگاری، برند سازی
- مزایا: صورت حساب خودکار، لیست کردن با توجه به محل، پرداخت امن
- معایب: پیشنهادات رایگان، محدود به ۱۵ عدد در ماه است
پیپلپرآور هم بستری برای فریلنسرهایی است که به دنبال پروژههایی در حوزه وِب میگردند. پس اگر یک طراح وب، توسعهدهنده وب، کارشناس سئو و… هستید، حتما سری به این سایت بزنید که پشیمان نخواهید شد. همانطور ک از نام People Per Hour پیداست، این وبسایت به مشاغل کمک میکند که فریلنسرهای حرفهای را به صورت پروژهای یا ساعتی استخدام کنند. میلیونها فریلنسر در حوزههای مختلف مانند روابط عمومی، بازاریابی و روزنامه نگاری در این زمینه فعالیت میکنند.
فریلنسرها میتوانند یک حساب کاربری رایگان ایجاد کنند. باید توجه داشت که مدیران، هر برنامه را قبل از تأیید بررسی میکنند. پس از تأیید، فریلنسرها میتوانند جستجو در دسته بندیهای مختلف را آغاز کنند.وقتی روی پروژهای کار میکنید، فریلنسرها پیشنهادات خود را به همراه قیمت برای شما میفرستند.
پس از اتمام کار به سادگی میتوانند مبلغ صورت حساب را برداشت کنند. People Per Hour هم مانند سایر سایتهای فریلنس، به ازای هر مشتری از خدمات فریلنسر هزینه دریافت میکند. برای درآمد ۳۵۰ دلاری، وبسایت فریلنسری ۲۰ درصد هزینه خدمات را دریافت میکند. خوشبختانه با کار بیشتر این هزینه خدمات کاهش مییابد.
۸. فیور (Fiverr)
- نوع فریلنسری: بازاریابی دیجیتال، توسعه وب، رسانههای اجتماعی
- مزایا: تنوع دسته بندی، ثبتنام رایگان، دورههای آنلاین
- معایب: هزینه کمیسیون بالا، فرآیند پرداخت طولانی
Fiverr پلتفرمی است که فریلنسرها را به صاحبان مشاغلی که به دنبال دریافت خدمات در پروژههای دیجیتالی متنوع از جمله طراحی سایت، نوشتن محتوا و صداگذاری هستند به هم متصل میکند. این وبسایت روش سادهای برای تعامل بین فریلنسرها و صاحبان مشاغل ارائه میدهد. توجه کنید در این سایت، فریلنسرها به عنوان فروشنده به صاحبان مشاغل به عنوان خریدار خدمات میدهند.
فروشندگان به جای ارسال پیشنهادات میتوانند به طور رایگان در این سایت ثبتنام کنند، خدمات خود را لیست کرده و قیمتشان را تعیین کنند. در ضمن خریداران هم میتوانند به سادگی دستههای مختلف برای خرید را مرور کنند.
زمانی که خریدار خدماتی را بخرد، سیستم به طور خودکار آن حساب را شارژ کرده و مبلغ را برای خود رزرو میکند. سپس هزینه کمیسیون را برداشت کرده و ۸۰ درصد مبلغ پیشنهادی را برای فریلنسرها ارسال میکند. بسته به سطح هر فریلنسر، برداشت درآمد تا ۱۴ روز ممکن است به طول بینجامد. روشهای مختلفی مانند کارت اعتباری، پی پال و انتقال وجه برای پرداختها وجود دارد.
۹. لینکدین (LinkedIn)
- نوع فریلنسری: کپی رایت، ترجمه و طراحی گرافیکی
- مزایا: شبکه، به روز رسانی آخرین خبرها، مقرون به صرفه
- معایب: محتوای اسپم از برخی کاربران
لینکدبن یکی از محبوب ترین سایتهای فریلنسری است که روشی ساده برای یافتن کار در زمینههای متنوع را فراهم میکند. این سایت همچنین یک پلتفرم شبکه اجتماعی است که حرفه ایها میتوانند در آن با یکدیگر ارتباط و تعامل داشته باشند.
برای شروع فقط باید ثبتنام کرده و یک حساب کاربری ایجاد کنید. تا حد ممکن اطلاعات زیادی از خود ارائه دهید. اطلاعاتی مثل مهارتها، تحصیلات و تجربههای کاری که میتوانند اطمینان بیشتری از سوی مشتریان برای شما به ارمغان بیاورند. یک حساب کاربری جامع در LinkedIn میتواند فرصتهای شغلی بیشتری را در اختیار شما قرار دهد.
همچنین افزودن یک پست جدید میتواند پروفایل شما را در معرض دید بیشتری قرار دهد. مثلا اگر شما یک نویسنده فریلنسری هستید، در مورد تخصص خود یک پست درست کرده و آن را به پروفایلتان ضمیمه کنید. در این صورت کارفرمایان ممکن است پروفایلتان را آسانتر کشف کرده و به شما پیشنهاد کار دهند. مرور آگهیهای استخدامی لینکدین هم راهی عالی برای یافتن فرصتهای فریلنسی است. برای پیدا کردن شغل مورد نظر خود حتما از کلمات کلیدی استفاده کرده و نتایج را از بروزترین اطلاعات دسته بندی کنید.
۱۰. فلکسجابز (Flexjobs)
- حوزههای فریلنسری: نویسندگی، بازاریابی محتوا و رونویسی
- مزایا: بدون کلاهبرداری، ۳۰ روز ضمانت برگشت پول و پشتیبانی قابل اعتماد
- معایب: برخی مشاغل ممتاز را بیرون از این پلتفرم میتوان یافت
Flexjobs وبسایتی است که در زمینه فرصتهای شغلی انعطاف پذیر و دور کاری از جمله مشاغل فریلنسری، پاره وقت و تمام وقت تخصص دارد. همه درخواستهای شغلی که در این وبسایت لیست شدهاند قانونی هستند. Flexjobs همه پروژهها و درخواستهای شغلی ها را بررسی و غربال کرده و شرکتهای جعلی و کلاهبردارن را فیلتر میکند. بر خلاف سایر سایتها، این وبسایت هیچ تبلیغی را در صفحه خود نشان نمی دهد.
کاربران برای داشتن یک اشتراک در Flrxjobs باید ثبتنام کنند. هر اشتراک دسترسی نامحدودی به لیست مشاغل، همراه با نمونه کار شخصی، مشاوره شغلی و تست رایگان مهارت دارد. کاربران میتوانند حق اشتراک خود را توسط کارتهای پیش پرداخت یا پی پال پرداخت کنند. تا ۳۰ روز هم ضمانت رضایت از خدمات وجود دارد یعنی اگر از خدمات ارائه شده راضی نبودید میتوانید وجه خود را کامل دریافت کنید.
۱۱. سیمپلیهایرد (SimplyHired)
- نوع فریلنسری: منابع انسانی، امور مالی، ورود اطلاعات
- مزایا: هشدارهای ایمیلی، راهنماییهای مفید، ابزارهای شغلی رایگان
- معایب: دریافت اسپم از وبسایتهای شخص ثالث غیر مطمئن
SimplyHired از بهترین سایتهای فریلنسر خارجی است که به شرکتهای مختلف امکان نمایش فرصتهای شغلی شان را به صورت رایگان میدهد. در این سایت همچنین تمام پیشنهادات شغلی از سراسر اینترنت جمعآوری شده و در یک صفحه نمایش داده میشوند. این سایت یک رابط کاربری بسیار خوب دارد که مرور مشاغل را بر اساس دسته بندی آسان میکند.
برای یافتن یک شغل خاص کافیست در قسمت جستجو کلمه کلیدی مرتبط را وارد کنید. برای به دست آوردن نتایج مرتبط بیشتر، نام شهر، کشور یا کد پستیتان را نیز وارد کنید. همچنین افراد جویای کار میتوانند با دسترسی به صفحه شرکت، اطلاعات بیشتری مانند بررسی حقوق کارکنان شرکت، لیست مزایای ارائه شده و نظرات کارکنان حقیقی را کسب کنند.
هر کسی بدون داشتن پروفایل از طریق SimplyHired میتواند به اطلاعات دسترسی داشته باشد. با این حال، ثبتنام و داشتن یک حساب کاربری به شما امکان دسترسی به ابزارهای شغلی متنوعی مانند برآورد حقوق و ساخت رزومه را میدهد.
۱۲. دریبل (Dribbble)
- نوع فریلنسری: طراحی تلفن همراه، تصویر سازی و انیمیشن
- مزایا: شبکه وسیع، جامعه جهانی، الهام زیاد از طراحی
- معایب: لیست مشاغل فریلنسری فقط با نسخه حرفهای موجود است
Dribbble پلتفرمی محبوب برای ملاقات، تماس و تعامل استعدادهای خلاق است. طراحان و هنرمندان برای ساخت نمونه کار و طراحی برندهایشان از این وبسایت استفاده میکنند. ایجاد یک نمونه کار در وبسایت شانس استخدام شما را به شدت افزایش میدهد. پس ثبتنام کرده و طراحی هایتان را در حساب کاربری خود قرار دهید.
۱۳. سرویساسکیپ (ServiceScape)
- نوع فریلنسری: نگارش دانشگاهی، ترجمه اسناد، ویرایش نسخه خطی
- مزایا: قیمت گذاری سفارشی، گزینه برنامه ریزی انعطافپذیر، ارتباط مؤثر
- معایب: درصد کمیسیون بالا و زمینههای تخصصی محدود
Service Scape یک وبسایت فریلنسری آنلاین است که در زمینه نوشتن، مقاله و ترجمه تخصص دارد. این پلتفرم به فریلنسرها با ایجاد پروفایل و تبلیغ در پایگاه داده مشتریان کمک میکند. آنچه Service Scape را از سایر پلتفرمها متمایز میکند، فرایند استخدام است. به جای ارسال پیشنهاد یا ارائه پروپوزال، فریلنسرها به سادگی منتظر دریافت پیشنهادات کاری از طرف مشتریان میمانند. بنابراین داشتن یک پروفایل برجسته بسیار مفید است.
در Service Scape فریلنسرها و کارفرمایان به سادگی به هم متصل میشوند. هر دو طرف امکان ارسال پیام و یا کنفرانس تلفنی را دارند. Service Scape هر ماه درآمد خود را از طریق پی پال، چک یا Gusto توزیع میکند. فریلنسرها میتوانند قیمت گذاری سفارشی بر اساس پروژه یا کار ساعتی داشته باشند. با این حال این پلتفرم بابت هر کار تکمیل شدهای هزینه کمیسیون ۵۰ درصدی را دریافت میکند.
۱۴. دیزاینهیل (DesignHill)
- نوع فریلنسری: طراحی وب سایت، برند و کالا
- مزایا: فرشگاه داخلی آنلاین، بدون هزینه خدمات، پشتیبانی بصورت چت زنده
- معایب: برای غیر طراحان گزینه مناسبی نیست
دیزاینهیل بازاری خلاق است که در آن مشاغل، منبعی با کیفیت از طراحی طراحان و هنرمندان در اختیار دارند. طیف گستردهای از مشاغل طراحی شامل لوگو، وبسایت و بروشور در این وبسایت موجود است. با ثبتنام و ایجاد یک حساب کاربری طیف گستردهای از مشاغل طراحی فریلنسری و مسابقات طراحی متنوع خواهید داشت که این یک فرصت عالی برای رشد نمونه کارها و ایجاد ارتباط با مشتریان است.
شما به عنوان یک فریلنسر میتوانید فروشگاه خود را ساخته و با استفاده از ابزاری مانند ماشین حساب سود و کارت ویزیتساز، کار خود را شروع کنید. DesignHill هزینه خدمات را تنها از مشتریان دریافت میکند. بنابراین یک فریلنسر مبلغ کل به دست آمده از شغل طراحی، مسابقات یا فروش از فروشگاه را از حساب کاربری خود در سایت دریافت میکند.
۱۵. تسکربیت (TaskRabbit)
- نوع فریلنسری: خدمات تحویل، نظافت منزل، دستیار شخصی
- مزایا: نرخ سفارشی دستمزد، بدون هزینه خدمات
- معایب: قابل دسترس بودن تنها در نقاط معینی از شهرها
برای کسب درآمد از خرید مواد غذایی یا مونتاژ مبلمان کافیست وبسایت تسکربیت را بررسی کنید. تسکربیت ارائه کننده خدمات هر روزه است که برای انجام کارهای روزمره، مشتریان را با فریلنسرها مرتبط میکند. تسکربیت بر خلاف اکثر سایتهای فریلنسری که مشاغل حرفهای را لیست میکنند، لیستی از کارهای ساده مانند کارهای منزل، نصب روشنایی و تحویل کالا را ارائه میدهد.
برای شروع یک حساب کاربری ایجاد کرده و مکان مورد نظرتان را انتخاب و نرخ ساعتی را تعیین کنید. تیم تسکربیت برای هر اپلیکیشن یک بازبینی و بررسی سابقه را انجام خواهد داد. پس از تأیید هر پروفایل، فریلنسر باید هزینه ۲۵ دلاری بابت ثبتنام را پرداخت کند. سپس فریلنسرها امکان یافتن مشاغل و مدیریت کار را از طریق برنامه تلفن همراه خواهند یافت.
زمانی که فریلنسر کارش را کامل انجام دهد صورت حساب ساعتی را ارسال میکند. پس از آن مشتری مبلغ را مستقیما به حساب بانکی ثبت شده واریز میکند. تسکربیت هزینه خدمات را تنها از مشتریان دریافت میکند، بنابراین فریلنسرها کل مبلغ تعیین شده را دریافت میکنند.
۱۶. بیهنس (Behance)
- نوع فریلنسری: تصویر سازی، عکاسی، طراحی وب
- مزایا: مخاطبان فراوان، فرصتهای شبکه، محتوای شخصی شده
- معایب: محیط رقابتی، اندازه محدود فایل تصویری
Behance، سایتی متفاوت از سایت های فریلنسر خارجی ارائه شده در این لیست است. این سایت در واقع یک شبکه اجتماعی برای استعدادهای خلاق است. مردم دنیا از این سایت برای ساخت نمونه کار و اشتراک کارهای خلاقانه خود، از انیمیشنها و تصویرسازیها گرفته تا طراحی گرافیکی و وبسایت، استفاده میکنند.
چه طراح گرافیک یا طراح وب یا انیماتور باشید، Behance محیطی برای کشف کارفرمایان احتمالی است. از آنجا که این سایت ماهیت شبکهای دارد، هر چه پروفایلهای بیشتری را دنبال کنید، پستهای بیشتری در صفحه شما نمایش داده میشود. Behance همچنین فهرستی از مشاغل را ایجاد میکند و هر فریلنسر میتواند بر اساس مجموعه مهارتها و دسته بندیهایش، توصیههای شغلی شخصی دریافت کند، بنابراین پیدا کردن فریلنسی که منطبق بر تخصص فرد باشد سادهتر میشود.
نقد درآمد ارزی فریلنسری با نیک پرداخت
بعد از انجام هر پروژهی بینالمللی وقت آن است که درآمدتان را نقد کنید. چه لحظهای شیرینتر از نوتیفیکشن واریز پول به حساب بانکی؟ نیک پرداخت برای شما یک غافلگیری بزرگ دارد. پیپال، ارز دیجیتال، پرفکت مانی یا هر درگاه که شما بخواهید. دلار، یورو، پوند یا هر ارز دیگر. زیر ۳۰ دقیقه، نامحدود و بدون چک و سفته نقد میشود. بعد از ثبت نام و ثبت سفارش در سایت نیک پرداخت درآمد دلاری فریلنسری نقد است.
منابع: hostinger