آشنایی با خدمات پی پال

همه چیز در مورد پی پال؛ از خرید تا نقد کردن

یکی از راهکارهای پرداخت آنلاین در دنیا، استفاده از خدمات پی پال است. اگر شما نیز قصد خرید از وبسایت‌های خارجی و پرداخت آنلاین را دارید، پرداخت از طریق پی پال ساده‌ترین، ارزان‌ترین و سریع‌ترین راه است. کمپانی پی پال برنامه‌ها و خدمات خود را از طریق اپلیکیشن، در وبسایت و در اپ استور و پلی استور ارائه کرده است. جالب است بدانید که پی پال خدمات ویژه پرداخت لمسی را برای مشتریان در فروشگاه‌ها و وب سایت‌های پذیرنده نیز راه‌اندازی کرده تا مشتریان تنها از طریق لمس اپلیکیشن در گوشی پرداخت را ساده و سریع انجام دهند. خرید از سایت‌های خارجی و نقد پی‌ پال مهم‌ترین خدمات این سیستم مالی آنلاین به حساب می‌آید. با مطالعه‌ی این مقاله اطلاعات دقیقی از آن‌ها به دست می‌آورید.

پی پال چیست؟

پی پال یکی از بزرگترین سیستم های پرداخت آنلاین دنیاست که امکان انتقال و دریافت پول از هر نقطه دنیا را به کمک تراکنش‌های بین المللی و خریدهای اینترنتی ممکن می‌کند. این سیستم پرداخت جهانی در بیش از ۲۰۰ کشور مورد پذیرش است و هزاران کاربر از فریلنسرها تا شرکت‌های بزرگ از آن استفاده می‌کنند. پی پال شرکت بزرگ آمریکایی امکان انتقال وجه آنی از طریق اینترنت را ممکن ساخته است و جایگزین دیجیتالی مناسبی به‌جای فرآیند های سنتی مانند چک و سفارش نقدی است.

این شرکت در سال ۹۸ میلادی تأسیس شد و اکنون به یکی از موفق‌ترین شرکت‌های خدمات پرداخت تبدیل شده است. به طوری که اکنون بیش از ۱۷۰ میلیون کاربر فعال دارد که روزانه تراکنش‌های زیادی انجام می‌دهند و حجم وسیعی پول در این شبکه جابجا می‌کنند. در سال ۲۰۰۰ شرکت خرده فروشی ebay از این درگاه در سایت خود برای خرید و فروش کالاها به صورت اینترنتی استفاده کرد و موجب رشد آن شد. در نهایت در سال ۲۰۰۲ همین شرکت پی پال را خرید و وارد بازار بورس شد.

البته این دو شرکت در سال ۲۰۱۵ از یکدیگر جدا شدند تا تمرکز بهتری روی خدمات خود داشته باشند و میزان فشار مالی و کاری هر دو شرکت کمتر شود. این حرکتی هوشمندانه جهت رقابت با سیستم‌های جدید پرداخت الکترونیک اپل، سامسونگ و Square بود که درصدد گرفتن سهم بازار پی پال بودند.

طرز کار پی پال

پی پال را می توان یک کیف پول الکترونیک نامید. روند کار پی پال اینگونه است که ابتدا اکانت پی پال یا حساب کاربری خود را به وسیله ایمیل می‌سازید. سپس آن را به صورت اینترنتی شارژ و در خریدهای آتی استفاده می‌کنید. در مورد شارژ حساب پی پال اینجا بخوانید.

پس از شارژ، مبلغی از حساب بانکی شما کم شده و به موجودی حساب کاربری شما در پی پال اضافه می‌شود. پس از آن می‌توانید بدون استفاده از کارت بانکی و یا حساب بانکی، پرداخت‌های خود را از درگاه‌های اینترنتی انجام دهید. با توجه به تحریم بودن کشور ما، نیک پرداخت می تواند شما را در شارژ اکانت پی پال و خرید با کمک این درگاه یاری نماید.

مزایا و معایب استفاده از پی پال

یکی دیگر از مزیت‌های پی پال، امنیت آن است، زیرا بدون نیاز به وارد کردن تمامی اطلاعات مالی می‌توان از طریق PayPal پرداخت خود را انجام داد. پی ‌پال از سیستم ضدکلاهبرداری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و از همین رو امنیت آن تضمین شده است.

در پی پال نیاز به تبدیل ارز ندارید، چرا که  پی پال با ۲۴ ارز جهانی فعالیت می‌کند. سرعت انجام تراکنش‌ها در این پلتفرم بسیار بالاست و راحتی استفاده از آن، محبوبیتش را دو چندان کرده است.

از معایب پی پال نیز می‌توان به محدود شدن حساب اشاره کرد که گاهی می تواند منجر به صرف نظر کردن افراد از حساب پی پال‌شان شود. این مورد نیز به دلیل امنیت بالای این درگاه اتفاق می‌افتد، به همین دلیل گفته می‌شود که از وی پی ان‌ها برای ورود به آن استفاده نشود.

پی پال در ایران به دلیل تحریم‌ها فعالیت رسمی ندارد و ایرانیان نمی‌توانند به راحتی اکانت پی پال بسازند و استفاده کنند.

آشنایی انواع خدمات پی پال

انواع خدمات پی پال

پی پال خدمات مختلفی ارائه می‌دهد که در ادامه تعدادی از بیشترین کاربردهای آن را خواهیم گفت.

  • دریافت، پرداخت و انتقال وجه به حساب دیگران
  • فروش و ارائه خدمات خود در اینترنت و دریافت وجه آن از طریق این حساب
  • پرداخت هزینه‌های آزمون‌هایی همچون تافل و آیلتس و GRE
  • انتقال از حساب پی پال به حساب بانکی یا کارت اعتباری خودتان
  • شارژ اکانت‌های آنلاین
  • خرید نرم‌افزارهای خارجی و اکانت رجیستر آنها
  • جهت خدمات فریلنسری
  • ثبت نام گرین کارت آمریکا
  • شارژ اکانت Directi
  • خرید و فروش کالا در سایت‌های معتبری چون Ebay و aliexpress
  • رزرو هواپیما و هتل و خدمات پیش از سفر و اقامت برای سفرهای خارجی
  • پرداخت خدمات هاستینگ
  • انتقال سریع پول به افراد و شرکت‌های مستقر در خارج از کشور
  • دریافت درآمد از پلی استور و …
  • شارژ اکانت بازی در سایت‌ها‌ی مختلف
  • پرداخت هزینه‌های ارزی مهاجرت
  • خرید از اکثر سایت‌های اینترنتی
  • ثبت نام در دانشگاه‌های خارجی
  • پرداخت حق عضویت در سایت‌هایی مانند Rapidshare و ….

دقت کنید که از اعتبار پی پال برای خرید اسلحه، موارد مربوط به بزرگسالان (+۱۸) ، مشروبات الکلی و ماشین آلات نمی‌توان استفاده کرد.

انواع حساب‌های پی پال

پی پال اکانت های مختلفی با توجه به نیاز شما در اختیارتان می گذارد که طبعا نرخ کارمزد آنها با هم متفاوت است. البته هنگام خرید آنلاین یا ارسال پول نیاز به پرداخت هزینه اضافی نیست، اما طبق قوانین پی پال، هنگام دریافت پول از آنها کارمزد برداشته می‌شود.

چهار نوع حساب پی پال به شرح زیر داریم که در ادامه توضیح خواهیم داد. همه این حساب‌ها با ارائه ای‌میل و پسورد و جزئیات ساده دیگری برای کاربران خارج از کشور قابل گشایش است. از امکانات این حساب‌ها می‌توان به پرداخت هزینه خریدهای اینترنتی، ارسال و دریافت پول و … استفاده کرد و امکان ارتقای حساب وجود دارد.

اکانت پی پال شخصی  (personal)

این اکانت استاندارد برای خریدهای آنلاین و ارسال و دریافت پول به صورت محدود مناسب است . شما می‌توانید پول خود را به این حساب واریز کنید و از آن برای خریدهای آنلاین خود و ارسال پول به دوستان و خانواده خود بدون محدودیت جغرافیایی استفاده کنید. همچنین با کمک آن می‌توانید برای خرید فروشگاه‌های آنلاین مانند علی بابا، آمازون و ebay و سایر خریدها استفاده کنید.

اکانت پی پال ویژه (premier)

اکانت ویژه برای افرادی مناسب است که به صورت آنلاین و انفرادی خواهان فروش اجناس و خدمات خود هستند. این اکانت علاوه بر دارا بودن ویژگی‌های حساب شخصی، برای زمانی که می خواهید برای کسب و کار فریلنسری یا نیمه وقت خود از طریق پی پال، پول را از مشتریان خارجی دریافت کنید مناسب است.

این حساب برای کسب‌و‌کارهای کوچک و فریلنسرها گزینه محدودی است ولی حجم پرداخت و دریافت این حساب ها بیشتر از حساب شخصی است. صاحبان اکانت ویژه امکان دریافت درآمد از طریق دبیت یا کردیت‌کارت نیز علاوه بر دیگر اکانت‌های پی پال را دارند.

اکانت پی پال تجاری (Business)

حال اگر فروش اجناس به صورت گروهی یا تحت نام سازمان و شرکتی باشد، باید اکانت بیزینس خریداری شود. این حساب برای گروه‌ها و شرکت‌های تجاری که تجارت آنلاین دارند بسیار توصیه می‌شود.

علاوه بر ویژگی‌های حساب ویژه، این حساب تحت نام تجاری شرکت شماست و امکان پذیرفتن انتقال بانکی (با کارمزد به ازای هر تراکنش)، امکان اعطای دسترسی به ۲۰۰ کارمند خود  و امکاناتی چون Express Checkout را در اختیار مشتری قرار می‌دهد.

از دیگر خدماتی که اکانت‌های تجاری پی پال در اختیار مشتریان قرار می‌دهد می‌توان به نمایش لوگو و نام شرکت در زمان پرداخت به مشتریان و امکان قرار گرفتن درگاه پرداخت پی پال روی حساب اشاره کرد. تفاوت‌های این حساب با اکانت پریمر به وضعیت مالیاتی، پرداخت‌های دسته جمعی و هزینه پرداخت‌های اضافی برمی‌گردد.

این اکانت کلیه پرداخت‌ها را از حساب‌های بانکی یا کارت اعتباری دیگران می‌پذیرد و می‌تواند ایمیلی جداگانه برای خدمت‌رسانی به مشتریان به شما ارائه دهد. حساب تجاری یا بیزینسی بهترین گزینه برای گرفتن درگاه پرداخت پی پال برای مشتری از میان حساب‌های مختلف پی پال است.

اکانت پی پال دانش آموزی (Student)

این حساب برای نوجوانان ۱۳ سال به بالاست که می‌خواهند با مفهوم مدیریت مالی آشنا شوند. این اکانت طراحی شده است تا به این گروه سنی در جهت چگونگی مدیریت کردن پول‌شان کمک کند. با افتتاح این نوع حساب یک دبیت کارت نیز ارائه می‌شود که هر کجا که از مستر کارت پشتیبانی کند، می‌شود از آن استفاده کرد.

این حساب با ای میل آدرس شخصی آن ها افتتاح می‌شود اما به یک حساب اصلی که اغلب حساب والدین یا سرپرست خانواده است مستقیم متصل است.

خانواده با نظارت کامل می‌توانند تمام تراکنش‌ها را مشاهده و روی فعالیت‌های خرید کنترل داشته باشند و در صورت لزوم محدودیت‌هایی برای فرد انجام دهند. این اکانت برای چهار فرزند می‌تواند درخواست شود و حساب والدین ۴ حساب کاربری دانش آموزی یا استیودنت داشته باشد.

پی پال به کاربرانش اجازه می‌دهد همه این حساب‌ها را داشته باشند و داشتن دو نوع حساب شخصی یا تجاری برای یک شخص بلامناع است. اما برای هر یک از آنها باید یک آدرس ای میل و اطلاعات مالی منحصر به فرد ارائه کنند .

انواع خدمات پی پال

پی پال در ایران

همه ما هنگام خرید از سایت‌های خارجی، بارها لوگوی پی پال را مشاهده کردیم، اما به دلیل محدودیت نتوانستیم از آن خرید کنیم. نحوه استفاده از پی پال در ایران با دیگر کشورها تفاوتی ندارد،‌اما همانطور که گفتیم به دلیل وضع تحریم‌های مختلف علیه کشور ما، پی پال در ایران فعالیت رسمی ندارد و ایرانیان نمی‌توانند به راحتی اکانت پی پال بسازند و استفاده کنند.

اما اگر کاربر مقیم خارج باشید به راحتی یک حساب کاربری در سایت paypal.com ایجاد و سپس حساب پی پال خود را به بانک یا کارت اعتباری‌تان وصل می‌کنید تا اکانت شما تائید شود. حساب پی پال را می توان از طریق وبسایت‌های واسطه نیز شارژ کرد.

این کاری است که نیک پرداخت می‌تواند برای شما انجام دهد و علاوه بر افتتاح حساب، کیف پول شما را شارژ کند تا با استفاده از این سایت، بتوانید به خدماتی که نیازمند استفاده از پرداخت از طریق پی پال هستند دسترسی داشته باشید. کارشناسان نیک پرداخت در این راه یاری‌گر شما هستند تا در صورت وجود هر گونه سوال و ابهام شما را راهنمایی کنند.

آموزش ساخت اکانت پی پال

برای ساخت اکانت پی پال نیاز است که مشخصاتی مثل شماره حساب بانکی خارجی و یا کارت بانکی خارج از ایران و شماره تلفن همراه و آدرس محل سکونت و کد پستی غیرایرانی و مورد تایید پی پال داشته باشید. سپس مراحل زیر را سپری کنید.

  • ابتدا وارد سایت رسمی ‌پی پال شوید.
  • روی گزینه sign up یا new registration بزنید.
  • بین گزینه Personal account یا حساب تجاری یکی را بسته به هدف‌تان انتخاب کنید. (اگر قصدتان مبادله پول بین دوستان و اعضای خانواده‌تان است، از حساب شخصی و اگر برای خدمات حرفه‌ای می‌خواهید از پی‌پال استفاده کنید، اکانت Business یا تجاری را انتخاب کنید.)
  • در مرحله بعد نیاز است که نام، آدرس ایمیل و پسورد خود را وارد کنید.
  • سپس نام کشوری که در آن زندگی می‌کنید انتخاب کنید. نام ایران در بین کشورها نیست و باید نام کشوری که در آن حساب بانکی دارید وارد کنید.
  • روی دکمه Continue بزنید و در فرم دوم قسمت ملیت، درج آدرس و شماره تلفن و هر اطلاعات مورد نیاز دیگر را پر کنید.
  • به منظور اهداف امنیتی نیاز است که لینک فعال‌سازی که به ایمیل شما فرستاده می‌شود را کلیک کنید. یا اگر روش موبایلی را انتخاب کردید، پیامکی حاوی کد تاییدیه به گوشی شما ارسال می‌شود که باید آن را وارد کنید.
  • اکنون اکانت شما ساخته شده، اما هنوز کار تمام نشده است و نیاز است که اکانت خود را وریفای کنید، چرا که تنها با ساخت یک حساب کاربری نمی‌توان از خدمات پی‌پال استفاده کرد. با ادامه مقاله همراه باشید تا در مورد وریفای اکانت پی پال بیشتر بدانید.

آموزش وریفای اکانت پی پال

پس از وارد کردن اطلاعات شخصی و ساخت اکانت در سایت پی پال، این شرکت از شما راستی‌آزمایی اطلاعاتتان را می‌خواهد. برای این کار نیاز است که با اتصال به یک حساب بانکی یا کارت اعتباری یا نقدی (مانند مسترکارت و ویزا کارت) مورد تایید پی پال و ارایه مدارک نسبت به وریفای اکانت پی پال اقدام کنید.

  • در این مرحله اکانت پی پال خود را به حساب بانکی یا کارت‌تان متصل کنید.
  • برای این کار نیاز به کردیت کارت یا دبیت کارت یا اتصال مستقیم پی پال به حساب بانکی دارید.
  • اطلاعاتی مانند cvv2، زمان انقضا، شماره کارت و … را وارد کنید.
  • پس از انجام این کار، گزینه add your card را بزنید.
  • اکنون حساب پی پال شما به کارت اعتباری متصل شده و تاییدیه افتتاح حساب را دریافت می‌کنید.
  • پس از آن می‌توانید وارد اکانت خود در پی ‌پال شوید و پس از شارژ حساب خود، اقدام به دریافت یا پرداخت پول به دیگران کنید.

می‌توانید این کار را از طریق برنامه پی پال در گوشی نیز انجام داد. نصب پی پال از طریق برنامه‌هایی چون اپ استور انجام می‌گیرد.

شارژ حساب پی پال

امکان ساخت اکانت پی پال رایگان و وریفای کردن اکانت توسط کاربران داخل ایران ممکن نیست. همچنین شارژ حساب پی پال به طور مستقیم از ایران امکان‌پذیر نیست و برای انجام تراکنش‌های مالی علاوه بر اینکه باید به اندازه کافی موجودی برای انتقال و کسر کارمزدها داشته باشید، نیاز است شارژ حساب پی پال را به سایتی مانند نیک پرداخت بسپارید تا بتواند حساب شما را نیز شارژ کند.

شارژ اکانت paypal خدمتی است که از جانب نیک پرداخت ارایه می‌شود. خدمات پرداخت ارزی بین المللی نیک پرداخت می‌تواند این خدمت را در کمترین زمان در اختیار شما بگذارد. برای این کار پس از ساخت اکانت در نیک پرداخت و ورود به داشبورد خود، میزان و نوع ارز و ایمیل پی پال خود را وارد و سفارش خود را ثبت کنید.

پیش از این کار می‌توانید از نظر مشاوران فروش ما استفاده کنید. با توجه به تحریم ایران توسط پی پال، امکان پرداخت‌های مرتبط با ایران (یا سایر کشورهای تحت تحریم پی پال) وجود ندارد. بنابراین قبل از ثبت سفارش در نظر بگیرید که در فرآیند پرداخت، اطلاعاتی مرتبط به ایران نباید باشد.

همچنین با توجه به محدودیت‌های جدید در پرداخت‌های پی پال، در صورت تمایل به ثبت سفارش مبلغ بالا حتما از قبل با بخش فروش هماهنگ کنید و نظرات کارشناسان ما را در خصوص کارمزدها و شرایط ریفاند شدن مبلغ (بازگشت مبلغ) بدانید.

بلوکه شدن اکانت پی پال

لازم به توضیح است که برای ایجاد اکانت پی پال، IP شما حتما باید IP غیرایرانی باشد. در صورتی‌که با آی پی ایران وارد شوید، پی‌پال اکانت شما را لیمیت و بلوکه می‌کند.

پی پال شدیداً به حساب هایی که به ایران مرتبط باشند و یا از آی پی ایران استفاده کنند، حساس است، در صورت بلاک شدن، لازم است مدارک هویتی و مکانی از طریق درخواست قبوض تأیید هویت مجدد شود. بخاطر همین اکانت بلاک شده کاربران ایرانی، امکان بسیار کمی برای برگشت دارد.

کاربران سایر کشورها در صورت لیمیت شدن اکانت پی پال شان، می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات لازم، دوباره اکانت خود را فعال نمایند؛ ولی برای کاربران ایرانی امکان فعال کردن مجدد بسیار سخت است و بهتر است حواس‌تان به این مورد باشد.

آشنایی با نحوه خرید با پی پال

خرید با پی پال

پس از شارژ کردن حساب پی پال خود، می‌توانید از گزینه‌های خرید، فروش و انتقال پول استفاده کنید. به عنوان مثال برای امکان درخواست دریافت وجه گزینه Request money و برای ارسال پول گزینه send money را بزنید.

اگر قصد خرید مستقیم از سایت‌های آنلاین با پی پال را دارید و سایت درگاه پی پال را دارد، به راحتی می‌توانید اطلاعات حساب خود را وارد کرده و پرداخت‌تان را انجام دهید. اما این امکان برای کاربران ایرانی فراهم نیست و بهتر است لینک سفارش خود را به نیک پرداخت بفرستید تا فرآیند پرداخت شما تکمیل شود.

دریافت و ارسال پول با پی پال

اگر فردی بخواهد برای شما پول ارسال کند، نیاز به ایمیل پی پال شما دارد. در این حالت از منوی tools روی Request money کلیک کنید و ایمیل و شماره تلفن فرد مقابل را وارد کنید. اما اگر می‌خواهید پول سپرده در حساب خود را ارسال کنید، می‌توانید روی Transfer money کلیک کنید.

اکنون می‌توانید از طریق حساب بانکی مرتبط با حساب خود، به حساب پی پال دریافت کننده انتقال دهید. مبلغ و آدرس ایمیل شخص دریافت کننده را وارد کرده و سپس گزینه Send را بزنید.

دقت کنید آدرس ایمیل شما همانی باشد که شخص دیگر برای پی پال از آن استفاده می‌کند. دقت کنید دریافت و ارسال پول در پی پال با اندکی کارمزد همراه و شامل هزینه چند دلاری است. معمولا در شرایط فعلی این هزینه به رقم کل اضافه نمی شود، بلکه از رقم ارسالی کسر می‌شود.

کارمزد پی پال و هزینه انتقال تراکنش

برای کاربرانی که داخل آمریکا هستند، کارمزدی روی پرداخت‌های پی پال اضافه نمی‌شود. اما اگر کاربران از دبیت کارت یا کردیت کارت برای انتقال حساب استفاده کنند، کارمزد پی پال ۲.۹% مبلغ ارسالی به اضافه ۰.۳۰$ آمریکا خواهد بود. بطور مثال اگر بخواهید ۱۰۰۰ دلار با کردیت کارت بفرستید، کارمزد آن ۳.۲۰$ (۲.۹+۰.۳۰) دلار آمریکا خواهد بود. در حالتی که بخواهید از دبیت کارت (Debit Card) و یا کردیت کارت استفاده کنید، از ۲.۹% تا ۷.۴% مبلغ ارسالی به عنوان کارمزد کسر خواهد شد.

همچنین برای دریافت پول، گیرنده به طور کلی کارمزدی پرداخت نمی‌کند، مگر اینکه فرستنده شرط گذاشته باشد که کارمزد ارسالی را گیرنده بپردازد. اگر گیرنده این شرایط را نپذیرد و از پرداخت کارمزد پی پال امتناع کند. در این صورت پول به حساب فرستنده برگشت خورده و نقل و انتقالی انجام نخواهد شد. لازم به تاکید است که این حالت، یعنی واگذاری کارمزد پی پال به گیرنده، فقط در حساب شخصی پی پال امکان پذیر است.

خارج کردن پول از حساب پی پال به حساب بانکی نیز برای کاربران خارج از کشور شامل کارمزد نمی شود. در صورتی‌که کاربر بخواهد مبلغ را بصورت چک دریافت کند، ۱.۵۰ دلار بعنوان کارمزد پی پال از حساب کاربر کم خواهد شد. اما نقد کردن حساب پی پال به ریال و واریز آن به حساب بانکی داخل ایران داستانی متفاوت دارد.

نقد کردن پی پال

اگر کسب و کاری بین المللی دارید یا فریلنسری هستید که با طرف خارجی تبادل می‌کند، باید به دنبال یک راهکار برای نقد کردن درآمد ارزی در داخل ایران باشید. درآمدهای ارزی این چنینی معمولا به حساب‌های الکترونیکی مانند پی پال و وب‌مانی نیاز دارند.

اگر یک یک حساب پی پال دارید می‌توانید برای نقد کردن پی پال و فروش دلار پی پال از آن استفاده کنید. اما در داخل کشور ما به دلیل تحریم‌های مالی و بانکی مختلفی که وجود دارد، انجام این کار به صورت مستقیم امکان‌پذیر نیست. در مورد نقد کردن درآمد ارزی بیشتر بخوانید. اما خبر خوب اینکه این امکان توسط سایت نیک پرداخت برای شما فراهم شده است. برای نقد کردن پی پال، وب مانی یا دیگر موجودی‌هایی که در حساب ارزی خود دارید، از خدمات نقد کردن درآمد ارزی نیک پرداخت استفاده کنید.

برای این کار با ورود به پنل کاربری خود می‌توانید با ثبت یک تیکت پشتیبانی از قیمت خرید ما در آن لحظه با خبر شوید و پس از تأیید همکاران ما، برای نقد پی پال خود، آن را به حساب‌های ما منتقل کنید. پس از این اتفاق در سریع‌ترین زمان ممکن، معادل ریالی درآمدتان به حساب شما واریز خواهد شد.

 

افتتاح حساب پی پالخرید پی پالفروش پی پال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب پیشنهادی

فهرست