فریلنسینگ بین المللی موفق در مقالهای دیگر در همین سایت مورد بررسی قرار گرفت. در آن مقاله که میتوانید از طریق به آن دسترسی داشته باشید، ۵ نکته در جهت داشتن فریلنسینگ موفق گفته شد؛ اکنون در ادامه مطلب قبلی، ۵ نکتهی دیگر مربوط به فریلنسینگ بین المللی موفق گفته میشود. در صورتیکه قسمت اول فریلنسینگ موفق را نخواندهاید، پیش از شروع کردن مقالهی پیش رو، آن را مورد مطالعه قرار دهید.
۶. فریلنسینگ بین المللی موفق و شفافیت با مشتریان
به عنوان فردی مشغول به فریلنسینگ بین المللی این شما هستید که تمام جنبههای کسب و کار خود را مدیریت میکنید. این نکته باید باعث افتخار شما باشد، پس چهره خود را مخفی نکنید؛ نام و نماد کسب و کار خود باشید؛ چرا که کسب و کار شما، خودتان هستید!
اگر یک مشتری بخواهد شما را برای خدمتی استخدام کند، میخواهد بداند که پول خود را به چه کسی میدهد؟ پس مطمئن شوید که شخصیت خود را به برندتان، تزریق میکنید. میتوانید به آن شکلی بهتر بدهید، اما نکتهی کلیدی آن است که این چهره، شخصی باشد.
نکته دیگر برای جلب توجه مشتریان به منظور همکاری با شما، شفافیت در روابط مابین شما و مشتری است. اگر تنها موقعیتهای فریلنسینگ پاره وقت را قبول میکنید؛ بگذارید که مشتریان از این موضوع آگاه باشند. در غیر این صورت، در موقعیتهایی قرار خواهید گرفت که باعث بی نظمی در توقعات و به وجود آمدن کشمکشها میشود.
اگر کسی بخواهد از شما به عنوان کسی که تجربهی فریلنسینگ موفق دارد، استفاده کند؛ باید او را در مورد فرایند کاری خود آگاه کنید. نسبت به آنها و کسب و کارشان علاقه نشان دهید، سپس قدم به قدم برایشان نحوهی کاری خود و انتظاراتی را که باید از شما داشته باشند، توضیح دهید.
شفافیت یک نقطه ضعف به شمار نمیرود؛ باعث میشود که اعتماد و صمیمیت شکل بگیرد؛ در حقیقت، شفافیت میتواند قطعی شدن معامله در پروژهی پیشنهادی را به ارمغان آورد.
۷. نوشتن، نوشتن، نوشتن
مهمترین نکتهای که باید برای رسیدن به سطح بالاتری در فریلنسینگ بین المللی رعایت کنید، «نوشتن» است. مهم نیست اگر فکر میکنید، نویسنده خوبی نیستید، همه چیز با تمرین به دست میآید.
نوشتن راهی برای در معرض دید قرار دادن نام خود، پیدا شدن مشتریان و رشد شخصی خود به عنوان فریلنسری کاملاً مستقل است.
پس از گذشت چند سال نوشتن و تمرین کردن، سطح خود را بالا میبرید. همه چیزی که در سالهای آتی به دست میآورید، به نوشتههای شما بستگی دارد.
هر چیزی را میتوانید امتحان کنید، نوشتن پستی در یک وبلاگ، روزنامه، کتاب، ویدیو یا ایمیلی به یک مشتری؛ همهی این موارد با نوشتن شروع میشوند.
۸. فریلنسینگ بین المللی موفق با تمرکز بر زمان حال
به پاهای خود نگاه کنید؛ تا وقتی که به هدف نهایی نگاه میکنید، سفری را آغاز نخواهید کرد. حتماً میدانید که در یک روز آینده میخواهید در کجا قرار داشته باشید، پس همین حالا بر هر چه میتوانید انجام دهید، تمرکز کنید تا به مقصد خود برسید.
فریلنسرهای زیادی هستند که در حسرت آرزوهای خود باقی میمانند. اگر آرزوی داشتن پایگاهی از مشتریان قابل اعتماد دارید، فرآوردهای که به درآمد شما بیافزاید، یا اینکه نمیخواهید تنها به یک مشتری تنها برای زندگی وابسته باشید؛ پس امروز برای رسیدن به این اهداف چه میکنید؟
یک فهرست از کارهای روزانه با وظایف کوچک تهیه کنید که بتوانید در انتهای روز، تمام آنها را انجام دهید.
پیشرفت، پیشرفت است. اگر هر زمان، به طور منظم، یک قدم کوچک به سمت هدف طولانی مدت خود بردارید؛ هر چه زودتر به آنجا خواهید رسید.
۹. دانستن اعداد برای داشتن فریلنسینگ بین المللی موفق
شمار زیادی از صاحبان شغل فریلنسینگ بین المللی هستند که خود را مانند پیمانکاران معرفی میکنند؛ در حالیکه باید خود را به عنوان صاحب یک کسب و کار ببینند.
اینکه شما در خانه مشغول به کار هستید، به این معنی نیست که صاحب کسب و کار نیستید؛ هر صاحب کسب و کاری باید اعداد مربوط به حرفهی خود را بداند. مانند:
- درآمد حاصل از کسب و کار (برای زنده ماندن، باید حداقل چه مقدار درآمد در ماه داشته باشید؟)
- ترافیک سایت (ترافیک سایت از کجا آمده است؟ کدام نوع از مطالب، محبوبتر هستند؟)
- نرخ تبدیل لینک و تعامل محتوایی (چه کارهایی جواب میدهند؟ چه صفحاتی بازدید نمیشوند و نیاز به حذف آنها وجود دارد؟)
- مقدار زمانی که برای انجام فعالیت خاصی صرف میکنید (و چه مقدار زمان برای آن تخمین زده و/یا برای آن در نظر میگیرید؟)
دانستن این اعداد به شما کمک میکند تا نسبت به وضعیت کاری خود آگاهی بهتری کسب کنید؛ چه محدودههایی کار میکند و کجاها نیاز به بهبود دارد؟
به طور مثال، به میزان درآمد ماهیانهی خود نگاهی بیاندازید. درآمد کسب و کار شما از کجا پیدا شده است (چه مشتریانی، نوع پروژهها، درآمدهای غیر فعال)؛ روی محدودههایی که بیشترین نتیجه را دارند، تمرکز کنید. اگر به طور ثابت از فروش محصولات روی فروشگاه اینترنتی اجناس خلاقانه، درآمدی بالا دارید؛ پس به فکر تولید اجناسی دیگر برای فروش باشید.
به حجم ترافیکی سایت خود نگاه کنید. بیشتر ترافیک سایت شما از کدام مطالب به دست آمده است؟ از این به بعد وقت بیشتری را روی آنگونه مطالب بگذارید.
۱۰. جدا کردن درآمد به مالیات و پس انداز
اگر در مورد فریلنسینگ تصمیم جدی دارید، پس شروع به جدا کردن درآمد و پس انداز کنید. به طور مثال، برای هر سطح درآمدی که دارید، میتوانید آن را به روش زیر تقسیم کنید:
- ۱۲% مربوط به کسب و کار (مربوط به مخارج کسب و کار)
- ۱۶% مربوط به مالیات بر درآمد (در موقع نیاز به پرداخت مالیات، به کمک شما میآید)
- ۱۲% برای پس انداز شخصی
- هر آنچه باقی میماند برای مخارج زندگی شخصی
این روش بدین معنی نیست که برای هر نوع کسب و کار و هر شخصی جوابگو است؛ این اعداد به عنوان مثال ذکر شدند. مهم آن است که حداقل رقمی را، متناسب با شغل خود، به عنوان مالیات در نظر بگیرید. در برخی از پروژهها، کارفرما مبلغ مالیات را از پرداختی شما کم خواهد کرد.
عمل کردن به این پیشنهاد باعث میشود که موقع پرداختهای مالیاتی، از این پس انداز برای پرداخت آن استفاده کنید.
نتیجه گیری برای فریلنسینگ بین المللی موفق
در این مجموعه مقالهی ۲ قسمتی، شما با ۱۰ نکتهی دنیای فریلنسرها آشنا شدید که برای رونق کسب و کار فریلنسینگ و پایداری آن ضروری است. این نکات، آیهی نازل شده از طرف خدا نیستند؛ اما اگر در یک کافی شاپ به فریلنسری موفق برخورد کردید و از او در مورد رمز و راز موفقیت بپرسید؛ احتمال بسیار زیاد به نکات بالا اشاره خواهد کرد. آنها با رعایت کردن این نکات در فرایند کاری خود، رشد بزرگی را مشاهده کردهاند. امید است که شما نیز از این نکات، بهرهی لازم را برده باشید.