کسب درآمد دلاری از مجله (آن هم از نوع خارجی) به عنوان یک ایده برای فعالیت در دنیای گسترده فریلنسری، منحصربهفرد، بکر و فوقالعاده است. با توجه به اینکه نویسندگان فریلنسر ارزش بسیار خاصی را برای نوشتهها و قلم خود قائل هستند، انتخاب مجله یا سایتی که برای آن به خلق محتوا مشغول میشوند، حائز اهمیت است. از این بابت، وارد قرارداد شدن با مجلات خارجی، علاوه بر کسب درآمد به دلار، به فعالیت در وب سایتهای خبری خارجی هم منجر میشود. اما راه و روش وارد شدن به دنیای مجلات غیر فارسی و کسب درآمد دلاری از انتشارات خارجی چگونه است؟
چگونه میتوان از مجلات خارجی به درآمد دلاری رسید؟
درآمد دلاری از مجله تنها در صورتی امکانپذیر است که نویسنده بتواند رزومه خوبی داشته باشد و از مهارتهای نویسندگی، تامین منابع خبری و البته زبان انگلیسی به صورت حرفهای بهرهمند شود. با همه این اوصاف، فعالیت به عنوان یک نویسنده در مجلات خارجی میتواند یک ایده فوقالعاده تازه و پرپتانسیل محسوب شود. همچنین برای بازنویسی و ویرایش متون خود میبایست متن را ادیت و ویراستاری کنید تا عاری هر غلط املایی و انشایی باشد. به این منظور میتوانید از اکانتهایی چون گرامرلی، اکانت SpinRewriter ، خرید اکانت ProWritingAid و … استفاده کنید تا محتوایی بی نقص به تحریریه مجله تحویل دهید.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید متوسط درآمد نویسندگان فریلنسری که برای مجلات خارجی کار میکنند، برای هر نوشته گاهی تا 500 دلار هم میرسد. این میزان کسب درآمد از نویسندگی در دنیای فریلنسری بسیار قابل توجه است و میتوان روی آن حساب ویژهای باز کرد.
برای شروع کسب درآمد دلاری از مجله در پلتفرمهای خارجی، کافی است مهارتهای نویسندگی خود را تقویت و مجلات مناسب برای همکاری را شناسایی کنید. در ادامه لازم است رزومه خود را برای مجلات بفرستید و حوزه فعالیتتان در زمینههای همکاری (مانند داستاننویسی یا تهیه اخبار روزمره و اجتماعی) را مشخص کنید. ما هم دست به کار شدهایم تا در این مطلب، علاوه بر ارائه بهترین راه برای نقد کردن حساب ارزی فریلنسر تولید محتوا و کسب درآمد واقعی از نویسندگی، 10 مجله معروف و مناسب برای فعالیت را به شما ارائه دهیم. با ما همراه باشید تا با دنیای بزرگ کسب درآمد دلاری از مجله آشنا شویم.

معرفی مجلات مختلف برای کسب درآمد دلاری از مجله
همانطور که گفتیم، برای کسب درآمد دلاری از مجله در ابتدا باید چند مولفه را در نظر گرفت؛ یکی از این مولفهها، شناخت درست مجلات خارجی، مخاطبین آنها و موضوعاتی است که به آن میپردازند. سعی کردیم در این بخش و در ادامه این مطلب، 10 مجله متفاوت با مخاطبین مختلف را به شما معرفی کنیم تا تصمیمی درست در رابطه با همکاری و کسب درآمد دلاری از مجله داشته باشید.
بسیاری از مجلات در حوزه تولید محتوا برای یک گروه سنی خاص مشغول به فعالیت هستند و بعضی از مجلات هم روی یک موضوع خاص مانند خبرهای اقتصادی متمرکز شدهاند. شما به عنوان یک نویسنده فریلنسر که میخواهید در کنار کسب درآمد از ترجمه و نویسندگی، فعالیت در مجلات خارجی را هم تجربه کنید، پس از کسب مهارت لازم و اطمینان از نبود رایجترین اشتباهات فریلنسر نویسنده در کارتان، به سمت همکاری با روزنامهها و نشریات خارجی گام بردارید. در ابتدا و برای شروع، این چند سایت که در ادامه به معرفی آنها پرداخته میشود را به خاطر بسپارید.
شماره1: مجله AARP
مجله AARP از آندسته مطبوعاتی است که فقط برای یک ردهسنی خاص منتشر میشود. مطالب مورد نظر این مجله، برای افراد 50 سال به بالا نگارش میشود و دارای یکی از بیشترین نرخهای محبوبیت بین شهروندان آمریکایی است. در حال حاضر بیش از 35 میلیون آمریکایی، اشتراک این مجله را خریداری کردهاند و مخاطب مطالب آن هستند.
مطالب این مجله بیشتر در رابطه با موضوعاتی از قبیل اخبار روزمره، سلامت و تناسب اندام، غذا، مسافرت و مسائلی است و برای افراد با ردهسنی 50 سال به بالا تهیه میشوند. برای کسب درآمد دلاری از طریق این مجله و ایجاد یک قرارداد همکاری، به سایت این مجله رجوع کنید.

شماره 2: The Atlantic
برای فعالیت در مجله آتلانتیک به عنوان یک نویسنده فریلنسر، باید با موضوعات مهمی از قبیل تحلیل مسائل سیاسی، کسبوکار، فرهنگ، فناوری، اخبار بینالمللی و هنری آشنا باشید. مجله The Atlantic همیشه از همکاری با نویسندگان فریلنسر استقبال میکند و فرصتی برای تقویت مهارتهای نویسندگی فریلنسرها به شمار میرود.
برای شروع کار با مجله The Atlantic کافی است که وارد سایت آنها شوید و پس از مطالعه قوانین و مقررات، برای همکاری ایمیل بزنید. حقوق در نظر گرفتهشده برای نویسندگان فریلنسری که میخواهند با این مجله همکاری کنند، چیزی برابر با 150 تا 1600 دلار (برای هر نوشته در ماه) با توجه به میزان مهارتهای نویسنده است.
شماره 3: مجله Discover
برای کسب درآمد دلاری از مجله باید سراغ مجلاتی بروید که بیشترین نرخ دستمزد را برای نویسندگی پرداخت میکنند. مجله Discover Magazine از آندسته مطبوعاتی است که حقوق قابل توجهی را برای نویسندگانش در نظر میگیرد. این مجله برای هر کلمه، حدود 2 دلار در نظر گرفته است تا با نگارش 1500 کلمه برای هر مطلب، 3000 دلار نصیب نویسنده فریلنسر شود.
مطالب این مجله مبتنی بر موضوعاتی از قبیل تحقیقات پزشکی، فناوری، علم فیزیک، سفرهای دریایی و حتی تاریخپژوهی است. البته ناگفته نماند که شما به عنوان یک نویسنده فریلنسر باید مطالب مورد نظر این مجله را با زبانی ساده برای مخاطبان بنویسید. البته، این یک ویژگی خوب است چون دیگر لازم نیست که برای فعالیت در این مجله، از مدرک تخصصی و دانشگاهی بهرهمند شده باشید.
شماره 4: مجله Family Circle
مجموعه Family Circle امکان تولید محتوا و کسب درآمد دلاری از مجله را با نگارش مطالبی در حوزه خانواده و کودکان فراهم کرده است. این مجله بیش از 4.2 میلیون مخاطب دارد و یکی از محبوبترین مطبوعات حاصل حاضر دنیاست. جالب است بدانید که در صورت قبول همکاری، نویسندگان فریلنسر میتوانند بابت هر یک کلمهای که مینویسند، یک دلار دریافت کنند.
برای کسب موفقیت در حوزه نویسندگی برای این مجله کافی است بدانید، چه موضوعاتی میتواند برای خانوادهها، کودکان و والدینشان مناسب، جذاب و خواندنی باشد. برای همکاری و کسب درآمد دلاری از مجله Family Circle به سایت آن مراجعه کنید.

شماره 5: مجله Forbes
مجله Forbes از جمله مطبوعات مطرح جهان است و کمتر نویسنده فریلنسری پیدا میشود که نام این مجله را نشنیده یا مطالب آن را نخوانده باشد. مطالب این مجله بیشتر در حوزههای کسبوکار، اقتصاد، کارآفرینی، نوآوری و مسائل انگیزشی است و با در نظر داشتن آنها میتوان در صورت قبول همکاری، به درآمد دلاری از مجله Forbes دست یافت.
این مجله هم سیاستی مانند اکثر مطبوعات دیگر را در پیش گرفته است و حداقل یک دلار بابت هر کلمه به نویسندگان فریلنسر پرداخت میکند. برای اطلاع بیشتر از جزئیات این مجله و ایجاد همکاری با آن میتوانید به سایت مجله Forbes مراجعه کنید.

شماره 6: مجله Green Entrepreneur
مجله Green Entrepreneur یکی از جدیدترین مطبوعاتی است که به صورت تخصصی در حوزه کارآفرینی فعالیت میکند. مخاطبان این مجله نوپا میتوانند آخرین اخبار مربوط به کارآفرینی، کسبوکار، فناوری و شیوه زندگی صنعتی را از طریق مطالب آن دنبال کنند. اگر به دنبال کسب درآمد دلاری از مجله Green Entrepreneur هستید، کافی است به سایت آن مراجعه کنید و همه دستورالعملها و مقررات را مورد بررسی قرار دهید.
این مجله دستمزد قابل قبولی را برای نویسندگان همکار خود در نظر گرفته است و میتواند بابت هر کلمه چیزی برابر با 1.5 دلار پرداخت کند. با این اوصاف، یک نویسنده فریلنسر که با این مجله همکاری میکند، میتواند با نگارش یک مطلب 1000 کلمهای، دستمزدی برابر با 1500 دلار دریافت کند و از این روش فریلنسری که در بلندمدت سود خوبی دارد لذت ببرد.

شماره 7: مجله Hakai
اگر به موضوعات جالبی مثل باستانشناسی، اکولوژی، زیستشناسی، زمینشناسی و اقیانوسشناسی علاقهمند هستید، معطل نکنید و برای همکاری به مجله Hakai پیام دهید. کسب درآمد دلاری از مجله Hakai با دریافت یک دلار بابت هر یک کلمه فراهم است و میتوان روی موضوعات متنوع و جدید آن حساب باز کرد.
داستانهای کوتاه و اخبار این مجله در حوزه محیط زیست، چیزی برابر با 500 تا 800 کلمه و مقالات تخصصی آن 1000 تا 5000 کلمه حجم دارند. بدینترتیب، یک نویسنده فریلنسر میتواند با همکاری با این مجله، درآمدی معادل 800 دلار تا 5 هزار دلار داشته باشد. با خرید اکانت گرامرلی نیز خیالتان از بابت ویرایش و ادیت مطالب علمی و تخصصی راحت خواهد بود. برای این کار روی بنر زیر کلیک کنید.
شماره 8: مجله Sierra
مجله Sierra به شدت تمایل دارد تا با نویسندگان خلاقی که ذهنشان مملو از ایدههای ناب است، همکاری کند. اکثر مطالب این مجله را موضوعاتی از قبیل فضاهای زیستمحیطی و طبیعت تشکیل میدهد. جیسون مارک، ویراستار و ادیتور این مجله میگوید: “من فکر میکنم که مجله Sierra چیزی شبیه به یک محافظ برای سیاره زمین و محیطهای طبیعی است. ما دوست داریم تا از طریق مطالبی که منتشر میشوند، حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی را به نوعی جشن بگیریم”.
این مجله، دستمزدی برابر با یک دلار برای هر یک کلمه در نظر گرفته است و یک مجموعه حرفهای با عنوان باشگاه نویسندگان Sierra دارد. اگر دوست دارید شما هم به عنوان یکی از اعضای این باشگاه به نویسندگی مشغول شوید، به سایت این مجله سر بزنید.
شماره 9: مجله Smithsonian
مجموعه Smithsonian تنها یک مجله نیست؛ این مجموعه شامل یک موسسه است که 19 موزه و گالری، یک پارک جانورشناسی و چندصد متر فضای داخلی برای نشان دادن اهمیت محیط زیست دارد. این مجموعه همواره در تلاش است تا چیزهای زیاد و آموزندهای را در رابطه با علم، فناوری، محیط زیست و جهان پیرامون ما ارائه دهد.
مجله Smithsonian برای نویسندگان تخصصی خود ارزش ویژهای قائل است و بابت هر کلمه، حدود یک تا 3 دلار دستمزد پرداخت میکند. البته ورود به این مجله به عنوان نویسنده و کسب درآمد دلاری از مجله Smithsonian کمی سخت است و باید با ذهنی پر دانش و دستانی پر از ایدههای فوقالعاده کاریزماتیک و جالب برای همکاری اقدام کرد.

شماره 10: مجله The Sun
بیش از 40 سال از فعالیت مجله The Sun میگذرد و مطالب آن در حوزه موضوعات فرهنگی، سیاسی و اجتماعی منتشر میشوند. دستمزدی که این مجله برای نویسندگان فریلنسر در نظر گرفته است، با توجه به تعداد کلمات محاسبه نمیشود. این مجله برای هر مطلبی که نگارش میشود، حدود 2 هزار دلار دستمزد پرداخت میکند. برای شروع همکاری با این مجله هم دقیقا مثل تمامی مجلات دیگر، به سایت آن سر بزنید و برای نویسندگی و البته کسب درآمد دلاری از مجله The Sun اقدام کنید. مطلب کسب درآمد دلاری با ساخت تیزر، ویدیو و لوگو موشن را هم بخوانید.
نقد کردن درآمد دلاری فریلنسر تولید محتوا
کسب درآمد از سایت های فریلنسر خارجی به خصوص کسب درآمد دلاری از مجله، نیازمند توجه به مسئله مهم نقد کردن درآمد ارزی هم است. روشهای بسیاری برای نقد کردن درآمدهای ارزی (از جمله استفاده از اپلیکیشنهای خارجی برای تبدیل ارزها) وجود دارد، اما هیچکدام از آنها برای نقد کردن واحد پولی کشور ما یعنی ریال ممکن نیستند. سوال مهم در این لحظه با عنوان “با توجه به پروژههای خارجی، چگونه درآمد کسب کنیم؟“ مطرح میشود.
فریلنسرهای ایرانی که تمایل دارند در زمینه کسب درآمد دلاری از مجله فعالیت کنند و از درآمد دلاری خود لذت ببرند، میتوانند روی خدمات نقد کردن مجموعه مطمئن و حرفهای نیک پرداخت حساب باز کنند. برای شروع، کافی است وارد بخش نقد کردن درآمد ارزی در نیک پرداخت شوید و درآمد خود را به ریال دریافت کنید. مقاله زیر نیز راهنمای انجام این کار است که خواندن آن به شما پیشنهاد میشود.
جمعبندی
کسب درآمد دلاری از مجله (آنهم به صورت دلاری) یک ایده ناب و دستنخورده برای درآمدزایی و فعالیت به عنوان یک نویسنده حرفهای به شمار میرود. یکی از ویژگیهای مهم دنیای فریلنسری همین است که افراد با مهارتهای متفاوت میتوانند در حرفههای مورد نظر خود فعالیت کنند و درآمد ارزی قابل توجهی هم داشته باشند.
همانطور که در مطالب این مقاله ذکر شد، مجلات خارجی بسیاری وجود دارند که بستر مناسبی را برای همکاری کردن با نویسندگان فریلنسر فراهم کردهاند. کسب درآمد دلاری از مجله نیازمند تقویت مهارتهای نوشتاری، تسلط بر زبانهای خارجی، اشراف بر نیازهای مجلات مورد نظر و مخاطبین آنها و شناسایی بهترین مجله برای فعالیت است.